BSO de Buurvrouw

Buitenschoolse opvang de Buurvrouw van Kinderopvang Mundo is gevestigd bij de Buurvrouw Rotterdam. Dankzij een intensieve samenwerking met de Fatimaschool, creëren wij bij de Buurvrouw Rotterdam onze kijk op een IKC. 

De BSO vangt maximaal 60 kinderen op van 4 tot 12 jaar.
Adres

Larikslaan 200| 3053 LG Rotterdam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 19 93 31 09 | Emailcontact: debuurvrouw@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 38 | majida@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Rachèl Bekker
T 06 58 86 95 03
E rachel@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marleen Leemans
T 06 30 61 77 04
E marleen@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
166254988

KvK-nummer:
25411713

Er is veel aandacht voor de kinderen. Er zijn 6 vaste pedagogisch medewerkers die graag luisteren naar de verhalen en belevenissen van de kinderen. Zij bieden de kinderen een leuke, gezellige en sportieve tijd.

De binnen- en buitenruimte

Bij BSO de Buurvrouw hebben we meerdere themaruimtes waar we gebruik van maken met de kinderen van de BSO. De jongste kinderen van de BSO starten hun dag in het Grand Café. Dit is een mooie grote ruimte waar de kinderen kunnen eten, drinken en spelen maar ook even lekker kunnen chillen op de lounge bank.
Naast deze ruimte hebben ze ook de kleine oma woonkamer tot hun beschikking. Hier kunnen de kinderen gezellig een boekje lezen of een spelletje doen aan tafel.
Aan de andere kan van het gebouw bevinden zich nog 3 mooie grote themaruimtes. Hier worden de oudste kinderen van de BSO opgevangen. Eén ruimte is ingericht als een theaterzaal. Hier kunnen kinderen heerlijk dansen, toneel spelen en grove motorische spelletjes doen.
In de grote oma woonkamer kunnen kinderen spelletjes spelen aan tafel, puzzelen of lekker een boekje lezen op de bank. En dan hebben we nog ons mooie atelier waar de kinderen naar hartenlust hun creativiteit kunnen ontwikkelen of oude computers uit elkaar kunnen halen.

Wanneer de jongste kinderen van de BSO een activiteit willen doen in 1 van de andere ruimtes dan is dit uiteraard mogelijk. En willen de oudste BSO kinderen koken dan kan dit natuurlijk ook in het mooie Grand Café.

Buitenspelen doen we op het aangrenzende schoolplein van de Fatimaschool. Of we maken een uitstapje naar het mooie Schiebroekse park.

Activiteiten, bewegen en spelen

Elke dag worden er door de pedagogisch medewerkers activiteiten georganiseerd zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten en lekker bewegen. De kinderen zijn vrij om hier wel of niet aan deel te nemen. Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Kinderopvang Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport, spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest: Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

 

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 166254988

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO de Buurvrouw is bereikbaar met tram 25, halte Larikslaan.

Oudercommissie

BSO de Buurvrouw heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.