BSO de Buurvrouw

Kenmerken

Regiomanager
Ester Verkerk
T 06 21 38 82 61
E ester@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 38 (08:30 - 13:00 uur)
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 30 47 63 19
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 166254988 KvK-nummer: 25411713

Omschrijving

BSO de Buurvrouw is een locatie met drie groepen in de leeftijden van 4-5 jaar, 6-7 jaar en 8-9 jaar. Op de verschillende groepen zal er een leeftijdsadequaat aanbod gegeven worden, waarbij er veel aandacht is voor de kinderen. Onze pedagogisch professionals bieden de kinderen een leuke, gezellige en sportieve tijd. Deze locatie werkt nauw samen met onze locatie de Buurman, welke in dezelfde wijk is gelegen. Indien een kind van de basisschool naar de bovenbouw gaat, zal automatisch overgeplaatst worden naar BSO de Buurman.

De binnen- en buitenruimte

Bij BSO de Buurvrouw hebben we meerdere themaruimtes waar we gebruik van maken met de kinderen van de BSO. De jongste kinderen van de BSO starten hun dag in het Grand Café. Dit is een mooie grote ruimte waar de kinderen kunnen eten, drinken en spelen maar ook even lekker kunnen chillen op de lounge bank.
Naast deze ruimte hebben ze ook de kleine oma woonkamer tot hun beschikking. Hier kunnen de kinderen gezellig een boekje lezen of een spelletje doen aan tafel.
Aan de andere kan van het gebouw bevinden zich nog 3 mooie grote themaruimtes. Eén ruimte is ingericht als een theaterzaal. Hier kunnen kinderen heerlijk dansen, toneel spelen en grove motorische spelletjes doen.
In de grote oma woonkamer kunnen kinderen spelletjes spelen aan tafel, puzzelen of lekker een boekje lezen op de bank. En dan hebben we nog ons mooie atelier waar de kinderen naar hartenlust hun creativiteit kunnen ontwikkelen of oude computers uit elkaar kunnen halen.

Wanneer de jongste kinderen van de BSO een activiteit willen doen in 1 van de andere ruimtes dan is dit uiteraard mogelijk. En willen de oudste BSO kinderen koken dan kan dit natuurlijk ook in het mooie Grand Café.

Buitenspelen doen we op het aangrenzende schoolplein van de Fatimaschool. Of we maken een uitstapje naar het mooie Schiebroekse park.

Activiteiten, bewegen en spelen

Elke dag worden er door de pedagogisch medewerkers activiteiten georganiseerd zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten en lekker bewegen. De kinderen zijn vrij om hier wel of niet aan deel te nemen. Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Kinderopvang Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport, spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest: Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO de Buurvrouw is bereikbaar met tram 25, halte Larikslaan.

Oudercommissie

BSO de Buurvrouw zoekt nieuwe leden voor de oudercommissie. Interesse? Klik hier om contact op te nemen.

Leuke weetjes over BSO de Buurvrouw!
Ben jij een danstalent?
Dan kun je heerlijk spelen in onze natuurtuin!
Altijd al willen schilderen als Picasso? Al
Dat kan bij ons!
Hou je van lekker eten?
Kook gerust mee in ons Grand Café