BSO de Buurman

Kenmerken

Regiomanager
Ester Verkerk
T 06 21 38 82 61
E ester@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 38
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 29 47 15 30
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 149449999 KvK-nummer: 000048839957

Omschrijving

De buitenschoolse opvang de Buurman is een 7+ BSO locatie en dependance van BSO de Buurvrouw. Op BSO de Buurman vangen we drie keer per week de 7+ kinderen op van de Fatimaschool. De locatie is geopend op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. Bij vakantie- en/of studiedagen vindt opvang plaats op onze BSO locatie de Buurvrouw.

De binnen- en buitenruimte

Als je de entree van de locatie binnenloopt, dan zie je meteen de 2 thema ruimtes en de keuken. Het leuke speelmateriaal en de Oma kamer vallen direct op. Je komt terecht in een zeer sfeervolle huiskamer, ingericht in het thema Oma’s huiskamer. Daarnaast heeft deze locatie ook een Atelier waar er volop geknutseld kan worden, en een keuken waar er heerlijke gerechten gemaakt kunnen worden. Je kind voelt zich direct thuis op deze BSO en dat hoort ook zo.

Buitenspelen doen we in de tuin die we met het verzorgingstehuis delen, op speelplekken in de buurt en op de leuke buitenspeelplaats op het terrein van basisschool de Wilgenstam. Bij de school is een natuurlijke speelplaats voor jong en oud. Voor kinderen zijn er natuurlijke speelelementen waar genoeg in te ontdekken valt.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en zeer ervaren pedagogisch medewerkers maken voor de kinderen van iedere dag een feestje. Er worden leuke activiteiten aangeboden: Vissen, voetballen, een speurtocht, of gewoon een leuke spelletjes-marathon. De kinderen worden wel gestimuleerd om mee te doen, maar zijn dat niet verplicht. Ze kunnen zelf ook van alles verzinnen om te doen, alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje. Zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten en lekker bewegen. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen na een inspannende schooldag of in de vakantie. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Kinderopvang Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: Sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Openbaar vervoer

Buitenschoolse Opvang de Buurman is prima bereikbaar met tramlijn 25. Daarna is het nog een kleine 3 minuutjes lopen.

Leuke weetjes over BSO de Buurman!
Heb jij schildertalent?
Dan mag jij bij ons heerlijke kliederen en kladderen.
Hou je van buitenspelen?
Dat komt goed uit, want wij gaan regelmatig de wijk in om de buurt te verkennen. Doe lekker mee!