BSO de Kick(erh)off

Kenmerken

Clustermanager
Sabrina Kerkhof
T 06 21 57 68 60
E Sabrina@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 313 49 01
E viola@kinderopvangmundo.nl

Neem contact op met de locatie
0181 68 08 98
LRK-nummer: 917072595 KvK-nummer: 25411241

Omschrijving

De binnen- en buitenruimte

De Kick(erh)off is een prachtig, speciaal voor kinderen verbouwd en ingericht, gebouw. Als je binnenkomt in de grote hal voel je je direct welkom. Links naast de mooie keuken is de ruimte voor de BSO. Het is een grote ruimte met veel verschillende hoekjes.
De buitenruimte van de BSO heeft een moestuin waar de kinderen van alles kunnen leren. Deze natuurtuin in combinatie met de ruime sportvelden staan garant voor veel buitenspeelplezier.

Met Restaurant Mmaas heeft Mundo de aula van Basisschool Maasoever omgetoverd tot een heerlijke ruimte dat alles weg heeft van een heus restaurant. De Kindercaravan biedt urenlang buitenspeelplezier.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Allemaal hebben ze de opleiding Buitencoach met goed gevolg afgerond. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. Denk aan toneelles op de dependance, knutselen op de reguliere BSO locatie of sporten bij de Kindercaravan. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO de Kick(erh)off is bereikbaar met bus 84, halte A. van Hattemstraat (3 minuten lopen) en met de metro, halte Spijkenisse Centrum.

Oudercommissie

De Kick(erh)off heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.

Leuke weetjes over BSO de Kick(erh)off!
Ken je onze
Niet alleen ouders smullen dan van onze zelfgemaakte cupcakes, maar we doen ook nog eens een rondje door de wijk.
Hou je van voetballen?
Bof jij even met zo'n voetbalveld voor de deur!