BSO de Kick(erh)off

Het kindercentrum de Kick(erh)off staat op het terrein van voetbalvereniging Spijkenisse. In het kindercentrum is ook een ruimte voor buitenschoolse opvang, waar kinderen kunnen komen in de leeftijd vanaf 4 tot 12 jaar. Locatie de Kick(erh)off is de basislocatie van de BSO.

In basisschool de Maasoever heeft Mundo een dependance met de naam 'Restaurant MMaas'.

De Kindercaravan staat voor avontuurlijke opvang in de buitenlucht. Op locatie de Kick(erh)off worden kinderen gebracht die gebruik maken van de voorschoolse opvang en de vakantieopvang. De kinderen kunnen na schooltijd een keuze maken in het spelen op de hoofdlocatie of bij Restaurant MMaas.

Door op de verschillende locaties andere activiteiten aan te bieden, bieden wij uw kind de mogelijkheid een activiteit te doen die past bij hun eigen wens. Deze kan afhankelijk zijn van hun stemming, de keus van hun vriendje of vriendinnetje of hun persoonlijke interesse. Er is voor ieder wat wils. Op dit moment bedienen wij de volgende basisscholen: Maasoever en Annie MG Schmidt.


Op deze locatie is flexibele opvang mogelijk.
Adres

Maaswijkweg 104 | 3207 JZ Spijkenisse | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 0181 68 08 98 | Emailcontact: bsokickerhoff@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 38 | majida@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Sabrina Kerkhof
T 06 21 57 68 60
E sabrina@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marleen Leemans
T 06 30 61 77 04
E marleen@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
917072595

KvK-nummer:
25411241

De binnen- en buitenruimte

De Kick(erh)off is een prachtig, speciaal voor kinderen verbouwd en ingericht, gebouw. Als je binnenkomt in de grote hal voel je je direct welkom. Links naast de mooie keuken is de ruimte voor de BSO. Het is een grote ruimte met veel verschillende hoekjes.
De buitenruimte van de BSO heeft een moestuin waar de kinderen van alles kunnen leren. Deze natuurtuin in combinatie met de ruime sportvelden staan garant voor veel buitenspeelplezier.

Met Restaurant Mmaas heeft Mundo de aula van Basisschool Maasoever omgetoverd tot een heerlijke ruimte dat alles weg heeft van een heus restaurant. De Kindercaravan biedt urenlang buitenspeelplezier.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Allemaal hebben ze de opleiding Buitencoach met goed gevolg afgerond. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. Denk aan toneelles op de dependance, knutselen op de reguliere BSO locatie of sporten bij de Kindercaravan. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 917072595

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO de Kick(erh)off is bereikbaar met bus 84, halte A. van Hattemstraat (3 minuten lopen) en met de metro, halte Spijkenisse Centrum.

Oudercommissie

De Kick(erh)off heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.