BSO de Kick(erh)off

Kenmerken
  • Activiteitenteam
  • Duurzaam en seizoensgebonden eten
  • Gelegen aan sportvelden
  • Kindercaravan
  • Natuurtuin

Regiomanager
Nanda Meulmeester
T 06 21 60 38 53
E nanda@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 35
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 15 90 51 34
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 917072595 KvK-nummer: 25411241

Omschrijving

De binnen- en buitenruimte

BSO de Kick(erh)off is een prachtig, speciaal voor kinderen verbouwd en ingericht, gebouw. De BSO bevindt zich op de eerste verdieping boven het KDV. Het is ingericht met diverse themaruimtes; Oma’s huiskamer, waar de kinderen na een drukke schooldag een rustig plekje kunnen vinden en zich terug kunnen trekken. Het grand café waar we de kinderen leren over gezonde voeding en we samen met de kinderen gerechten bedenken en leren bereiden. Het atelier waar de kinderen hun creativiteit kwijt kunnen en met gereedschap leren werken. Het muzieklokaal en het theater waar de kinderen muziek kunnen maken en toneel kunnen spelen, en dit uiteraard kunnen combineren.
Ook hebben wij beneden een natuurtuin waar de kinderen kennis maken met de natuur en we onze eigen groentes verbouwen maar de kinderen ook hutten kunnen bouwen en in de zandbak kunnen spelen.

Er wordt voorschoolse opvang geboden vanaf 07.00 uur en naschoolse opvang tot 18.30 uur. Kinderen die naar de basisschool Annie MG Schmidt en de Maasoever gaan zijn van harte welkom. Bij de voorschoolse opvang kunnen de kinderen genieten van een door Mundo verzorgd ontbijt en na school verzorgen we hier de opvang. De kinderen maken er samen met de vaste pedagogisch medewerkers elke middag een hele gezellig boel van.

Op het terrein van de Kickerhoff staat ook de Kindercaravan, hier kunnen de kinderen samen met een pedagogisch medewerkster naar uitwijken voor leuke buitenactiviteiten.

Tot slot en vooral niet te vergeten, en daar heeft de BSO Kick(erh)Off haar naam aan te danken, zijn we gelegen op de voetbalvelden wat uiteraard uitnodigt voor sportieve activiteiten.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen zij met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien wij als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon lekker even niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en de mogelijkheid om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO de Kick(erh)off is bereikbaar met bus 84, halte A. van Hattemstraat (3 minuten lopen) en met de metro, halte Spijkenisse Centrum.

Oudercommissie

De Kick(erh)off heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.

Leuke weetjes over BSO de Kick(erh)off!
Ken je onze cupcakes?
Niet alleen ouders smullen dan van onze zelfgemaakte cupcakes, maar we doen ook nog eens een rondje door de wijk.
Hou je van voetballen?
Bof jij even met zo'n voetbalveld voor de deur!
Ken jij alle plantjes uit onze plantjesbibliotheek al?
Nog niet, dan kun je er gauw kennis mee maken.
Op de Kickerhoff zijn er elke dag verschillende activiteiten
Doe je mee?