BSO de Rank

Het kindercentrum de Rank is te vinden aan de rand van het Beatrixpark in de wijk Groenoord. Het kindercentrum is gevestigd in een mooi verbouwd pand en bestaat uit een prachtig kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. De locatie heeft een echte natuurtuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Op de hele dagopvang worden maximaal 76 kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen. De BSO vangt op maandag, dinsdag en donderdag tijdens de naschoolse opvang 11 kinderen op.


De BSO heeft een intensieve samenwerking met basisschool het Windas en  BSO het Windas welke in basisschool te vinden is. BSO de Rank ziet zichzelf als “dependance” van BSO het Windas en voegt op de woensdag, vrijdag en in de vakanties samen op deze “grotere” BSO.  Activiteiten met elkaar op deze grotere locatie is op “rustigere dagen” altijd een feest.
 
Op deze locatie is flexibele opvang mogelijk.
Adres

Schiedamseweg 122| 3121 JL Schiedam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 15 90 51 36 | Emailcontact: bsorank@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 35 | karinboshoven@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Tineke Babtist
T 06 15 90 51 33
E tineke@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Adrie Zevenbergen
T 06 15 90 51 32
E adrie@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
331046763

KvK-nummer:
25412442

De binnen- en buitenruimte

Locatie de Rank is een prachtig, speciaal voor kinderen verbouwd en ingericht, gebouw. Als je binnenkomt in de grote hal voel je je direct welkom. Aan de rechterkant van het gebouw is de ruimte voor de BSO. Het is een af te sluiten eigen ruimte met veel verschillende hoekjes en een heerlijke speel gang.

De buitenruimte van de locatie heeft een natuurtuin waar de kinderen van alles kunnen leren. Ook wordt er intensief gebruik gemaakt van de groene omgeving die deze wijk biedt. Voor kinderen dus de ideale omgeving om groot te worden.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Samenwerking scholen

Locatie de Rank werkt samen met basisschool het Windas maar kinderen van andere scholen zijn ook van harte welkom als er een plekje beschikbaar is.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden.

Registratienummer 331046763

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO de Rank is bereikbaar met tram, bus en trein. Tram 21 en 23, halte Prinses Beatrixlaan (2 minuten lopen), bus 51, halte Prinses Beatrixlaan (2 minuten lopen), trein Hoek van Holland en Rotterdam, halte Schiedam Nieuwland (10 minuten lopen).

Oudercommissie

Natuurlijk krijgt BSO de Rank  ook een oudercommissie, die hopelijk zeer actief wordt! Wil je je hiervoor aanmelden neem dan contact op met de Clustermanager Nicole.