BSO de Stadhouders

Op verzoek van veel buurtbewoners heeft Mundo in het voorjaar van 2013 het Kindercentrum de Stadhouders geopend. Op deze populaire locatie is opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar mogelijk.
Adres

Stadhouderslaan 30 | 3116 HP Schiedam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 57 12 50 49 | Emailcontact: stadhoudersbso@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 313 49 02 | ouderkind@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Mariëlle Grootveld Colenbrander
T 06 49 28 91 84
E marielle@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Pepita van Laer
T 06 55 68 00 04
E pepita@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
205026473

KvK-nummer:
25413074

Mundo’s kindcentrum is gevestigd op de Stadhouderslaan 30. We hebben het aan de ouders te danken dat dit pand definitief een kinderopvang kon blijven. De Gemeente Schiedam had andere plannen voor dit gebouw maar onze grootste fans, de ouders van de kinderen bij Mundo, hebben zich sterk gemaakt om dit te voorkomen. En met een geweldig resultaat! In het voorjaar 2013 werd het Kinderdagcentrum De Stadhouders een feit!!

Op de bovenverdieping is BSO De Stadhouders gevestigd. Per dag maken er maximaal 70 kinderen gebruik van deze opvang. Er zijn vaste pedagogisch medewerkers die graag luisteren naar de verhalen en belevenissen van de kinderen.

Op deze locatie, net als bij onze andere locaties, kunnen de kinderen die voor 07.30 uur aanwezig zijn, bij ons ontbijten. Dit is zowel bij de KDV als BSO. Bij Kinderopvang Mundo vinden we het belangrijk dat de kinderen veel bewegen en motiveren we ze om lekker buiten te spelen. Met een Mundo ontbijt aan het begin van de dag zullen de kinderen daar genoeg energie voor hebben.

De pedagogisch medewerkers verzorgen dagelijks ook een lunch op de locatie. Kinderen die naar de Jozefschool gaan en bij ons naar de BSO gaan kunnen dus in de grote pauze voor een lunch ook bij Mundo terecht.

Ook ouders helpen we graag met een goed begin van de dag. Voor ouders zorgen we iedere ochtend dat er een lekker broodje of boterham en een beker koffie of thee klaar staat om mee te nemen onderweg naar het werk. Op de Mundo locaties kunnen ouders ook de koffie op de locatie opdrinken en meteen gebruik maken van gratis wifi.

De binnen- en buitenruimte

Op de BSO wordt er met het nieuwe concept gewerkt worden. De BSO is na schooltijd en dit houdt dus in dat het kind in zijn of haar vrije tijd bij ons is. We vinden het daarom heel erg belangrijk dat de kinderen zelf meer keuzes kunnen maken. De omgeving heeft ontzettend veel mogelijkheden met de ruimtes zoals een restaurant, een theaterruimte, de woonkamer van oma, een Winkel van Sinkel en een atelier. Met zoveel uitdagingen zijn er  keuzes zat! Net als de andere BSO locaties van Mundo hebben we geen computers of een televisie, de kinderen kunnen samen spelen en daardoor samen leren.

De omheinde buitenruimte wordt een avontuurlijke plek met veel natuurlijke elementen waar de kinderen echte avonturen kunnen beleven en uitdagen om te spelen, te ontdekken, te kruipen, te klimmen en in de aarde te wroeten. Deze locatie ligt vlak bij het Volkspark het Sterrenbos. Daar zijn de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers vaak te vinden in de speeltuin.

Activiteiten, bewegen en spelen

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 205026473