BSO Dr. Schaepman Ridderkerk

Kenmerken

Regiomanager
Daniella de Vreede
T 06 25 43 45 93
E daniella@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 38 (08:30 - 13:00 uur)
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 19 68 92 66
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 629219084 KvK-nummer: 28005120

Omschrijving

De binnen- en buitenruimte

De locatie is gehuisvest in basisschool Dr. Schaepmanschool in Ridderkerk. De BSO ruimte is ingericht als “oma’s woonkamer”. Deze locatie straalt dan ook echt een huiselijke sfeer uit waar je je snel thuis voelt. Naast deze ruimte mogen we ook de gang gebruiken als speelruimte voor kinderen. Regelmatig zie je hier hele grote bouwwerken ontstaan. Als de kinderen buiten spelen maken ze gebruik van het avontuurlijke speelterrein van de school.

Net als bij de andere BSO locaties van Mundo hebben we geen computers of TV, de kinderen kunnen met elkaar spelen en samen ontspannen. De buitenruimte grenst direct aan het pand waardoor de kinderen heerlijk zelfstandig kunnen buitenspelen. Het speelplein voorziet in veel ruimte waarin verschillende vormen van spel kan worden aangeboden.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen het elke dag naar hun zin hebben. Vol creativiteit verzinnen de leidsters samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden.

De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Leuke weetjes over BSO Dr. Schaepman Ridderkerk!
Doe je mee aan onze make-over?
Wij houden wel van een leuke verkleedpartij!