BSO Dr. Schaepman Ridderkerk

In de Dr. Schaepmanschool aan de Hovystraat in Ridderkerk is één van de ruimtes van de school ingericht tot een hele gezellige buitenschoolse opvang. De inrichting is ouderwets gezellig in het thema 'oma's huiskamer'.

De BSO werkt nauw samen met de Dr. Schaepmanschool en vangt maximaal 20 kinderen op van 4-12 jaar. Er is veel aandacht voor de kinderen.


De pedagogisch medewerkers luisteren graag naar alle verhalen en belevenissen. Zij bieden de kinderen een leuke, gezellige en sportieve tijd. Op deze locatie is flexibele opvang  en peuteropvang mogelijk.
Adres

Hovystraat 60| 2982 PE Ridderkerk | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 19 68 92 66 | Emailcontact: bsosmr@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 38 | majida@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Lisa Kempff
T 06 83 48 22 57
E LisaKempff@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marleen Leemans
T 06 30 61 77 04
E marleen@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
629219084

KvK-nummer:
28005120

De binnen- en buitenruimte

De locatie is gehuisvest in basisschool Dr. Schaepmanschool in Ridderkerk. De BSO ruimte is ingericht als “oma’s woonkamer”. Deze locatie straalt dan ook echt een huiselijke sfeer uit waar je je snel thuis voelt. Naast deze ruimte mogen we ook de gang gebruiken als speelruimte voor kinderen. Regelmatig zie je hier hele grote bouwwerken ontstaan. Als de kinderen buiten spelen maken ze gebruik van het avontuurlijke speelterrein van de school.

Net als bij de andere BSO locaties van Mundo hebben we geen computers of TV, de kinderen kunnen met elkaar spelen en samen ontspannen. De buitenruimte grenst direct aan het pand waardoor de kinderen heerlijk zelfstandig kunnen buitenspelen. Het speelplein voorziet in veel ruimte waarin verschillende vormen van spel kan worden aangeboden.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen het elke dag naar hun zin hebben. Vol creativiteit verzinnen de leidsters samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden.

De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt, krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 629219084.