BSO Frida Dida

Kenmerken

Regiomanager
Ester Verkerk
T 06 21 38 82 61
E ester@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 49 (08:30 - 13:00 uur)
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
010 413 92 26
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 412570063 KvK-nummer: 27181700

Omschrijving

Frida Dida is een veilige en vertrouwde opvang in een uitdagende omgeving voor kinderen van 0-13 jaar in de wijk Kralingen. Het is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand. De groepsruimtes vangen veel buitenlicht en geven je mede door de authentieke hoge plafonds een gevoel van ruimte.

We bieden een plek waar jouw kind zich ontwikkelt door te zien, horen, proeven en ervaren. Ieder op zijn eigen manier en altijd samen met de ouders. Zo is kinderopvang niet alleen de beste manier om ervoor te zorgen dat jij je als ouder kunt ontwikkelen, maar ook de mogelijkheid voor je kind om op ontdekkingstocht te gaan. Een verrijking voor jullie allemaal.

Binnen de buitenschoolse opvang bieden wij voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantie opvang voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

De BSO (ook wel naschoolse opvang genoemd) van Frida Dida vindt plaats in een apart deel van ons gebouw, speciaal ingericht voor onze BSO kinderen. Per dag maken maximaal 60 kinderen gebruik van deze opvang. De vaste pedagogisch medewerkers geven met veel plezier de kinderen een leuke en fijne tijd op onze BSO.

Bij Frida Dida vinden we het belangrijk dat de kinderen veel bewegen en we motiveren ze om lekker buiten te spelen en vies te worden.

Tijdens schoolvakanties is het ook mogelijk dat kinderen van andere scholen gebruik maken van onze BSO. Je kan dat bij ons regelen door het aangaan van een contract of door incidentele opvang af te nemen. Zo kunnen vriendjes en vriendinnetjes bijvoorbeeld ook een keer mee naar de BSO.

Leuke weetjes over BSO Frida Dida!
Rol je lekker mee in de modder?
Lekker vies worden, daar houden wij van!
Hou jij ook zo van een bos?
Komt dat even goed uit met het Kralingse bos in onze achtertuin!