BSO De Galilei

Kenmerken

Regiomanager
Monique van Spijk
T 06 21 53 12 17
E m.vanspijk@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 47
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 52 67 87 93
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 250637431 KvK-nummer: 000047536756

Omschrijving

Kinderen die naar OBS de Singel gaan zijn altijd welkom. Gaat je kind naar een andere basisschool en wil je toch gebruik maken van de BSO neem dan contact op met onze Ouder& Kind Services om de mogelijkheden te bespreken.

Op deze locatie wordt naschoolse opvang aangeboden. Bij de naschoolse opvang maken de kinderen er samen met de vaste pedagogisch medewerkers elke middag een hele gezellige boel van. Voorschoolse opvang is mogelijk, maar deze vindt plaats bij BSO de Singel. Kinderen worden vanuit BSO de Singel naar school gebracht door onze pedagogisch medewerkers.

Deze locatie is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur. Op woensdag van 12.15 uur tot 18.30 uur.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en zeer ervaren pedagogisch medewerkers maken voor de kinderen van iedere dag een feestje. Er worden leuke activiteiten aangeboden: Vissen, voetballen, een speurtocht, of gewoon een leuke spelletjes-marathon. De kinderen wordOen wel gestimuleerd om mee te doen, maar zijn dat niet verplicht. Ze kunnen zelf ook van alles verzinnen om te doen, alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje. Zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten en lekker bewegen. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen na een inspannende schooldag of in de vakantie. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Kinderopvang Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: Sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Openbaar vervoer

Buitenschoolse Opvang De Galilei in Schiedam is bereikbaar met de tram, halte Rotterdamsedijk Schiedam (2 minuten lopen).