BSO het Anker

Kenmerken

Regiomanager
Nanda Meulmeester
T 06 21 60 38 53
E nanda@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 47
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 19 36 85 49
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 217837700 KvK-nummer: 000027181700

Omschrijving

Activiteiten, spelen en bewegen

Bij BSO het Anker wordt voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur en naschoolse opvang tot 18.30 uur aangeboden. Kinderen die naar basisschool ’t Anker gaan zijn van harte welkom.

Bij de voorschoolse opvang kunnen de kinderen genieten van een door Mundo verzorgd ontbijt en na school verzorgen we hier de opvang. De kinderen maken er samen met de vaste pedagogische medewerkers elke middag een hele gezellige boel van.

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Allemaal hebben ze de opleiding Buitencoach met goed gevolg afgerond. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. Denk aan toneelles, knutselen of sporten op de BSO locatie. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen. Tijdens de vakanties en op studiedagen zijn wij te vinden op BSO locatie Schenkel.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

BSO ’t Anker is gevestigd in de gezamenlijke hal van de school. Het is echt het hart waar in het Grand Café heerlijk gekookt en geëxperimenteerd kan worden met gezond eten, op het podium toneelspel en werkleedpartijtjes georganiseerd worden en verder in de verschillende hoeken gespeeld kan worden.

Ook gaan we graag naar buiten! Op de verschillende pleinen is van alles te ontdekken. Klimmen en klauteren? Potje voetbal? Of ontdekken in de natuurtuin? Voor ieder wat wils!

’t Anker heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.

Leuke weetjes over BSO het Anker!
Hoe vaak denk jij dat de bal bij ons al op het dak is geschoten?
Al zeker 2.000 keer!