BSO het Anker

BSO Het Anker is gevestigd in basisschool Het Anker aan de MR Hoitsemastraat. Deze locatie is ingericht in een combinatie van de Mundo thema’s restaurant en atelier. Er worden op deze locatie maximaal 22 kinderen opgevangen.

We hebben een intensieve samenwerking met basisschool Het Anker maar ook kinderen van de naast gelegen basisschool Annie MG Schmidt zijn van harte welkom.

Op deze locatie is flexibele opvang mogelijk.
Adres

Maria Rutgers Hoitsemastraat 4| 3207 EJ Spijkenisse | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 19 36 85 49 | Emailcontact: bsoanker@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 313 49 01 | viola@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Viola Rijke
T 06 33 84 01 85
E viola@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marinke Soeters
T 06 30 39 61 66
E marinke@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
217837700

KvK-nummer:
000027181700

Activiteiten, spelen en bewegen

 

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Allemaal hebben ze de opleiding Buitencoach met goed gevolg afgerond. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. Denk aan toneelles, knutselen of sporten op de BSO locatie. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen. Tijdens de vakanties en op studiedagen zijn wij te vinden op BSO locatie de Kick(eh)off.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.Landelijk Register Kinderopvang

Landelijk Register Kinderopvang

 

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

BSO ’t Anker

 

Registratienummer: 217837700