BSO het Windas

Kenmerken

Regiomanager
Monique van Spijk
T 06 21 53 12 17
E m.vanspijk@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 40
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 33 98 14 25
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 167414112 KvK-nummer: 25411225

Omschrijving

LRK-nummer voor BSO het Windas 8+: 381091442

Voor meer informatie over BSO het Windas 8+ of voor rechtstreeks contact met de locatie, neem contact op met 06-15382455.

Bij de voorschoolse opvang kunnen de kinderen genieten van een door Mundo verzorgd ontbijt. Tussen de middag coördineren we hier de overblijf, na school verzorgen we hier de opvang.  Dagelijks komen er ongeveer 40 kinderen, die er samen met de vaste pedagogisch medewerkers elke middag een hele gezellige boel van maken.

De binnen- en buitenruimte

Buitenschoolse opvang het Windas heeft een eigen ruimte en maakt gebruik van de gymzaal van de school. De opvangruimte is goed en kleurrijk ingericht en elk kind kan er iets vinden wat hij/zij leuk vindt. Er staan tafels en stoelen voor het eten en drinken, spelletjes, knutselspullen, kleine bouwmaterialen en boeken. De gymzaal is een lege ruimte waar verschillende activiteiten worden georganiseerd, zoals groepsspelen en toneel.

Naast deze twee ruimtes mogen we ook de gang gebruiken als speelruimte voor kinderen. Regelmatig zie je hier hele grote bouwwerken ontstaan.

Als de kinderen buiten spelen maken ze gebruik van het avontuurlijke speelterrein van de school.

Activiteiten, bewegen en spelen

Vaste, ervaren en zeer enthousiaste pedagogisch medewerkers doen er alles aan om er voor het kind een leuke dag of middag van te maken. Elke dag worden er activiteiten aangeboden, zoals knutselen (dependance), bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten, koken (dependance), sporten of gewoon even lekker met een vriendje spelen. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd. De kinderen kunnen zich bij ons na een inspannende schooldag even heerlijk op hun eigen manier ontspannen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO het Windas en de dependance zijn bereikbaar met bus 51 halte Meeuwensingel (2 minuten lopen).

Oudercommissie

BSO het Windas heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.

Leuke weetjes over BSO het Windas!
Hou jij ook zo van een bos?
Dat komt goed uit, want we zitten vlakbij een bos waar we leuke uitstapjes naartoe maken.