BSO Isaac Hubert

In het multifunctionele gebouw aan de Isaac Hubertstraat in Rotterdam Crooswijk bevindt zich de BSO Isaac Hubert. Het is een kleinschalige en vooral een heel erg gezellige BSO. Deze buitenschoolse opvang bestaat al heel wat jaren en veel kinderen uit de wijk Crooswijk bewaren goede herinneringen aan hun tijd hier.

De BSO biedt plaats aan 30 kinderen van 4 tot 12 jaar, van diverse basisscholen uit de wijk (o.a. de Wilhelmina school, de Oscar Romero en de 4 Leeuwen).

Op deze locatie is flexibele opvang mogelijk.
Adres

Isaac Hubertstraat 153| 3034 CS Rotterdam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 53 11 90 69 | Emailcontact: isaachubert@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 38 | majida@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Abra van der Velden
T 06 30 43 52 22
E abra@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marleen Leemans
T 06 30 61 77 04
E marleen@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
343719678

KvK-nummer:
31281397

De binnen- en buitenruimte

BSO Isaac Hubert heeft een ruim lokaal waar waar twee grote tafels staan Op één kan naar hartenlust getimmed, geknutseld en getekend worden en op de andere tafel kan je een leuk gezelschapsspel spelen. Er is altijd wel iemand die met je mee wilt spelen.
Daarnaast is er een gezellige zithoek waar je op je gemak een boekje kunt lezen.

Het Kralingse bos ligt op loopafstand en de kinderen genieten hier dan ook regelmatig van de natuur en het buiten spelen. Ook op het schoolplein worden door de medewerkers leuke en uitdagende activiteiten aangeboden. En ook is er achter de locatie een natuurspeeltuin. Hier kunnen de kinderen hun vriendjes en klasgenootjes ontmoeten. De locatie is een onderdeel van de wijk, daarom willen we ook graag gebruik maken van de wijkvoorzieningen in de omgeving.

Activiteiten, bewegen en spelen

De ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers van deze BSO zijn echt de vaste gezichten. Met een eindeloos geduld en tomelose energie maken ze van elke dag een feestje voor de kinderen. Dagelijks worden er leuke activiteiten aan de kinderen aangeboden zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten en lekker buiten in de moestuin. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO is vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen na een inspannende schooldag. Er is meer dan voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te bewegen, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder een eigen specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of op de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 343719678

Bereikbaar met het openbaar vervoer

De Isaäc Hubertstraat is een zijstraat van de Linker Rottekade en de Crooswijkseweg. De BSO is goed te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer.