BSO Isaac Hubert

Kenmerken

Clustermanager
Ester Verkerk
T 06 21 38 82 61
E ester@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 38
E majida@kinderopvangmundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 53 11 90 69
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 343719678 KvK-nummer: 31281397

Omschrijving

De binnen- en buitenruimte

BSO Isaac Hubert heeft een ruim lokaal waar waar twee grote tafels staan Op één kan naar hartenlust getimmed, geknutseld en getekend worden en op de andere tafel kan je een leuk gezelschapsspel spelen. Er is altijd wel iemand die met je mee wilt spelen.
Daarnaast is er een gezellige zithoek waar je op je gemak een boekje kunt lezen.

Het Kralingse bos ligt op loopafstand en de kinderen genieten hier dan ook regelmatig van de natuur en het buiten spelen. Ook op het schoolplein worden door de medewerkers leuke en uitdagende activiteiten aangeboden. En ook is er achter de locatie een natuurspeeltuin. Hier kunnen de kinderen hun vriendjes en klasgenootjes ontmoeten. De locatie is een onderdeel van de wijk, daarom willen we ook graag gebruik maken van de wijkvoorzieningen in de omgeving.

Activiteiten, bewegen en spelen

De ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers van deze BSO zijn echt de vaste gezichten. Met een eindeloos geduld en tomelose energie maken ze van elke dag een feestje voor de kinderen. Dagelijks worden er leuke activiteiten aan de kinderen aangeboden zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten en lekker buiten in de moestuin. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO is vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen na een inspannende schooldag. Er is meer dan voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te bewegen, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder een eigen specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of op de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

De Isaäc Hubertstraat is een zijstraat van de Linker Rottekade en de Crooswijkseweg. De BSO is goed te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Leuke weetjes over BSO Isaac Hubert!
Op de BSO hebben wij de beste marshmallow roosteraars rondlopen?
Wat is dat lekker bij een kampvuurtje!
Heerlijk rollebollen in de modder...
Dat kan in onze natuurtuin