BSO De (Kleine) Arent

Kenmerken

Regiomanager
Ester Verkerk
T 06 21 38 82 61
E ester@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 38
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 33 18 97 06
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 128840572 KvK-nummer: 9445730

Omschrijving

Binnen en buitenruimte

De (kleine) Arent is een prachtige, speciaal voor kinderen verbouwd en ingerichte locatie. Als je binnenkomt voel je je direct welkom. De inrichting is ouderwets gezellig in het thema Oma’s huiskamer. Ook is er een atelier, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven en laten zien dat er in elk kind een kunstenaar schuil gaat. Daarnaast hebben we een veilige speelhoek voor de kleuters, in deze ruimte staat de fantasiewereld van de kinderen centraal.

De BSO grenst aan het Berkelplein, waar voor de kinderen volop ruimte is om heerlijk buiten te spelen. De locatie bevindt zich op loopafstand van het Kralingse Bos, daar kunnen de kinderen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Kortom een locatie vol uitdagingen voor de kinderen, zowel binnen als in de omgeving.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

De BSO werkt nauw samen met de Arentschool en vangt maximaal 30 kinderen op van 4- 12 jaar. Er is veel aandacht voor de kinderen. De pedagogisch medewerkers luisteren graag naar alle verhalen en belevenissen van de kinderen.

Er zijn ook mogelijkheden voor kinderen die andere scholen in de omgeving bezoeken om naar De (Kleine) Arent te komen zoals bijvoorbeeld Basisschool de NPRS, basisschool De Kleine Wereld en basisschool De Bavokring. Tijdens de voorschoolse opvang brengt de BSO kinderen naar de Arentschool, de Kleine Wereld, de Talma en Athenaschool. In de ochtend is opvang al mogelijk vanaf 06:30 uur. Op deze locatie, net als bij onze andere locaties, kunnen de kinderen die voor 07.30 uur aanwezig zijn, bij ons ontbijten.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor je zoon of dochter. Met onze collega’s van Ouder en Kind services kun je samen kijken welke mogelijkheden er zijn om je kind van school op te halen.

Op deze Mundo locatie wordt voor- en naschoolse en vakantie opvang aangeboden. Lees hier meer over buitenschoolse opvang bij Kinderopvang Mundo. Wil je meer informatie over Mundo’s opvangproducten op deze locatie of een rondleiding? Neem dan contact op of schrijf je hier direct in.

Leuke weetjes over BSO De (Kleine) Arent!
De BSO heeft een bijzonder speelplein voor de deur.
Onder het Berkelplein wordt bij hoosbuien veel water opgeslagen, wat bij droogte weer gebruikt kan worden.
Je in ons atelier lekker kunt klussen?
Of hou je daar niet van? Dan mag je ook gewoon een boek lezen hoor!