BSO De (Kleine) Arent

In de Ommoordsestraat, binnen de wijk De weg naar Kralingen in Rotterdam, is de BSO De (Kleine) Arent van Mundo, gevestigd waar we de kinderen van de Arentschool opvangen.

Adres

Ommoordsestraat 2| 3061 LL Rotterdam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 33 18 97 06 | Emailcontact: dekleinearent@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 38 | majida@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Abra van der Velden
T 06 30 43 52 22
E abra@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marleen Leemans
T 06 30 61 77 04
E marleen@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
128840572

KvK-nummer:
9445730

Binnen en buitenruimte

De (kleine) Arent is een prachtige, speciaal voor kinderen verbouwd en ingerichte locatie. Als je binnenkomt voel je je direct welkom. De inrichting is ouderwets gezellig in het thema Oma’s huiskamer. Ook is er een atelier, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven en laten zien dat er in elk kind een kunstenaar schuil gaat. Ook hebben we een veilige speelhoek voor de kleuters, in deze ruimte staat de fantasiewereld van de kinderen centraal.

De BSO grenst aan het Berkelplein, waar voor de kinderen volop ruimte is om heerlijk buiten te spelen. We kunnen u nu al verklappen dat het plein in 2017 schitterend wordt opgeknapt. De locatie bevindt zich op loopafstand van het Kralingse Bos, daar kunnen de kinderen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Kortom een locatie vol uitdagingen voor de kinderen, zowel binnen als in de omgeving.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

De BSO werkt nauw samen met de Arentschool en vangt maximaal 30 kinderen op van 4- 12 jaar. Er is veel aandacht voor de kinderen. De pedagogisch medewerkers luisteren graag naar alle verhalen en belevenissen van de kinderen.

Er zijn ook mogelijkheden voor kinderen die andere scholen in de omgeving bezoeken om naar De (Kleine) Arent te komen zoals bijvoorbeeld Basisschool de NPRS, basisschool De Kleine Wereld en basisschool De Bavokring. Tijdens de voorschoolse opvang brengt de BSO kinderen naar de Arentschool, de Kleine Wereld, de Talma en Athenaschool. In de ochtend is opvang al mogelijk vanaf 06:30 uur. Op deze locatie, net als bij onze andere locaties, kunnen de kinderen die voor 07.30 uur aanwezig zijn, bij ons ontbijten.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor je zoon of dochter. Met onze collega’s van Ouder en Kind services kun je samen kijken welke mogelijkheden er zijn om je kind van school op te halen.

Op deze Mundo locatie wordt voor- en naschoolse en vakantie opvang aangeboden. Lees hier meer over buitenschoolse opvang bij Kinderopvang Mundo. Wil je meer informatie over Mundo’s opvangproducten op deze locatie of een rondleiding? Neem dan contact op of schrijf je hier direct in.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt, krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 128840572