BSO Meidoornsingel

BSO Meidoornsingel bevindt zich in openbare basisschool De Wilgenstam.

  Binnen de school zijn twee ruimtes ingericht tot een gezellige buitenschoolse opvang. Een ruimte is ouderwets gezellig ingericht als Oma's huiskamer. Ook is er een ruimte ingericht als Mundo's Grand Café. Waarin we ook een keuken hebben waar heerlijk gekookt en gebakken wordt.
Voor de allerkleinsten is er een gezellige speelhoek.

BSO Meidoornsingel maakt tevens gebruik van het speellokaal en het technieklokaal van De Wilgenstam. De BSO biedt veel verschillende mogelijkheden voor de kinderen om zich te vermaken.
Adres

Meidoornsingel 120| 3052 BT Rotterdam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 47 03 71 25 | Emailcontact: fikria@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Cluster Adrie & Yvonne | Ouder- & Kindservices
010 313 49 05 | ouderkind@kinderopvangmundo.nl

PM+
Fikria Bilal
T 06 47 03 71 25
E fikria@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Adrie Zevenbergen
T 06 15 90 51 32
E adrie@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
186355695

KvK-nummer:
29949211

Er wordt voorschoolse, tussenschoolse (zowel op de Meidoornsingel als op de Wilgenlei) en naschoolse opvang aangeboden. Kinderen die naar de basisschool OBS de Wilgenstam gaan zijn altijd welkom. Gaat je kind naar een andere school en wil je toch gebruik maken van de BSO neem dan contact op met het servicebureau om de mogelijkheden te bespreken.

Bij de voorschoolse opvang kunnen de kinderen genieten van een door Mundo verzorgd ontbijt. Tussen de middag coördineren we hier de overblijf, na school verzorgen we hier de opvang. De kinderen maken er samen met de vaste pedagogisch medewerkers elke middag een hele gezellige boel van.

De binnen- en buitenruimte

In oma ’s huiskamer kunnen de kinderen ontspannen en spelletjes spelen. In het Grand Café kunnen er heerlijke hapjes gemaakt en gegeten worden. In het technieklokaal van de school is er volop mogelijkheid om met allerlei materialen aan de gang te gaan. De BSO Meidoornsingel is een fijne plek voor de kinderen, mede omdat de thema’s in de verschillende ruimtes mogelijkheden bieden voor veel plezier en creativiteit.

We spelen ook graag buiten op het natuurplein van de school en in het park in de buurt.

Activiteiten, bewegen en spelen

Vaste, ervaren en zeer enthousiaste pedagogisch medewerkers doen er alles aan om er voor het kind een leuke dag of middag van te maken. Elke dag worden er activiteiten aangeboden, zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten, koken, sporten of gewoon even lekker met een vriendje spelen. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd. De kinderen kunnen zich bij ons na een inspannende schooldag even heerlijk op hun eigen manier ontspannen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt, krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 186355695

De laatste inspectie van deze locatie heeft plaatsgevonden in januari 2017 .

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO Meidoornsingel bevindt zich in openbare basisschool De Wilgenstam en is goed bereikbaar met tram 25, halte Wilgenlei of Meidoornweide.

Oudercommissie

BSO Meidoornsingel heeft een actieve lokale oudercommissie (OC). Heb je interesse in deelname in een oudercommissie? Lees dan hier verder of neem contact op met clustermanager Linda Gul.