BSO Mr. Van Eijck

Kenmerken

Regiomanager
Daniella de Vreede
T 06 25 43 45 93
E daniella@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 48
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 11 65 09 90
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 832001004 KvK-nummer: 000047376821

Omschrijving

Binnen en buitenruimte

Buiten hebben de kinderen een groot plein tot hun beschikking waar ze kunnen genieten van het heerlijk buiten zijn en zich kunnen uitleven. De school ligt in de ‘groene Oorden buurt” vlak bij het park en de speeltuin. De kinderen kunnen heerlijk spelen, zowel binnen als in de omgeving.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda. Op deze Mundo locatie wordt voor- en naschoolse en vakantie opvang aangeboden. Wil je meer informatie over Mundo’s opvang producten op deze locatie of een rondleiding? Neem dan contact op of schrijf je hier direct in.

Leuke weetjes over BSO Mr. Van Eijck!
Geen idee wat je vandaag wilt gaan doen?
Keuze genoeg in onze speelhoeken.
En het leuke is dat je zelf mag kiezen.
Pak even je rustmoment of ga lekker de natuurtuin in!