BSO Nieuwenoord

Kenmerken

Regiomanager
Daniella de Vreede
T 06 25 43 45 93
E daniella@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 48
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 58 97 41 83
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 148102578 KvK-nummer: 25070533

Omschrijving

De binnen- en buitenruimte

Locatie Nieuwenoord is een prachtig, speciaal voor kinderen verbouwd en ingericht, gebouw. Als je binnenkomt in de grote hal voel je je direct welkom. Aan de rechterkant van het gebouw is de ruimte voor de BSO. Het is een grote ruimte met veel verschillende hoekjes.

De buitenruimte van de locatie heeft een natuurtuin waar de kinderen van alles kunnen leren. Ook wordt er intensief gebruik gemaakt van de groene omgeving die deze wijk biedt. Voor kinderen dus de ideale omgeving om groot te worden.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Samenwerking scholen

Locatie Nieuwenoord werkt samen met basisschool de Kubus, maar kinderen van andere scholen zijn natuurlijk ook welkom.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO Nieuwenoord is bereikbaar met tram 23, halte Akkeroor.

Oudercommissie

Natuurlijk krijgt BSO Nieuwenoord ook een oudercommissie, die hopelijk zeer actief wordt! Wil je je hiervoor aanmelden neem dan contact op met de Clustermanager Nelie.

Leuke weetjes over BSO Nieuwenoord!
Geen idee wat je vandaag wilt gaan doen?
Keuze genoeg in onze speelhoeken.
En het leuke is dat je zelf mag kiezen.
Doe je mee in oma's huiskamer, het theater of het atelier?