BSO Nieuwenoord

Het kindercentrum Nieuwenoord is te vinden in de groene "Oorden" buurt in IJsselmonde. Het kindercentrum is gevestigd in een mooi verbouwd pand en bestaat uit een prachtig kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. De locatie heeft een echte natuurtuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen.


De BSO heeft een samenwerking met basisschool de Kubus, maar ook kinderen van andere scholen zijn van harte welkom. Wij bedienen op dit moment ook basisschool Beatrix en de MR. van Eijckschool. Op deze locatie is flexibele opvang mogelijk.
Adres

Nieuwenoord 157| 3079 LH Rotterdam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 58 97 41 83 | Emailcontact: nieuwenoord@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 35 | sylvia@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Emmy van de Heuvel
T 06 15 90 51 31
E emmy@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Nicole van Cranenburgh
T 06 15 90 51 32
E nicole@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
148102578

KvK-nummer:
25070533

De binnen- en buitenruimte

Locatie Nieuwenoord is een prachtig, speciaal voor kinderen verbouwd en ingericht, gebouw. Als je binnenkomt in de grote hal voel je je direct welkom. Aan de rechterkant van het gebouw is de ruimte voor de BSO. Het is een grote ruimte met veel verschillende hoekjes.

De buitenruimte van de locatie heeft een natuurtuin waar de kinderen van alles kunnen leren. Ook wordt er intensief gebruik gemaakt van de groene omgeving die deze wijk biedt. Voor kinderen dus de ideale omgeving om groot te worden.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Samenwerking scholen

Locatie Nieuwenoord werkt samen met basisschool de Kubus maar kinderen van andere scholen zijn natuurlijk ook welkom.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 1481025

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO Nieuwenoord is bereikbaar met tram 23, halte Akkeroor.

Oudercommissie

Natuurlijk krijgt BSO Nieuwenoord ook een oudercommissie, die hopelijk zeer actief wordt! Wil je je hiervoor aanmelden neem dan contact op met de Clustermanager Nicole.