BSO Prins Willem Alexander

Buitenschoolse opvang, Prins Willem Alexander, afgekort BSO PWA, is gevestigd in basisschool Prins Willem- Alexander aan de Noorderhagen in Rotterdam en heeft op  22 augustus 2016 haar deuren geopend.

De BSO is ingericht in Mundo 's thema Atelier. Er worden op deze locatie maximaal 10 kinderen opgevangen. 

Op deze locatie is flexibele opvang mogelijk. BSO in combinatie met opvang tijdens de schoolvakanties kan in prijs voordelig uitpakken. Neem voor meer informatie hierover contact op met afdeling Ouder & Kind Services.
Adres

Noorderhagen 80| 3078 CK Rotterdam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 57 74 22 77 | Emailcontact: pwa@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 38 | majida@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Linsey Balvert
T 06 33 32 61 70
E linsey@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marleen Leemans
T 06 30 61 77 04
E marleen@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
290930170

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 290930170