BSO PUUR

Kenmerken

Regiomanager
Monique van Spijk
T 06 21 53 12 17
E m.vanspijk@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 40
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 21 24 68 69
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 226286691 KvK-nummer: 25411233

Omschrijving

Groen en duurzaam, van binnen en van buiten

BSO PUUR is gevestigd in het nieuwe, duurzame pand van obs De Taaltuin. Het gebouw is voorzien van de nieuwste groene en duurzame technieken. Zo is er in het hele gebouw oxygen-control dat er voor zorgt dat er in elke ruimte verse zuurstof aanwezig is wat zorgt voor een gezond binnenklimaat. De temperatuur in het gebouw wordt geregeld door warmte en koude bronnen die diep in de aardbodem liggen. 

Samen leren spelen en bewegen

BSO PUUR besteedt veel aandacht aan spelen en bewegen. Natuur vinden we belangrijk. Er is daarom een prachtige natuurtuin met natuurlijke en gerecyclede materialen. Binnen is een ruimte ingericht volgens het Mundo thema: de woonkamer van Oma.  Hier kunnen de kinderen spelen maar ook heerlijk ontspannen met een boekje op de bank. We maken gebruik van de keuken, de  bibliotheek, de gymzaal en de knutselruimte van obs De Taaltuin. Er is meer dan voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en veel mogelijkheden om te bewegen, te ontdekken en samen te spelen.

De ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers van deze BSO zijn echt de vaste gezichten. Met een eindeloos geduld en tomeloze energie maken ze van elke dag een feestje voor de kinderen. Dagelijks worden er leuke activiteiten aan de kinderen aangeboden zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten en lekker buiten in de tuin. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO is vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen na een inspannende schooldag. Er is meer dan voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te bewegen, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO PUUR is bereikbaar met de tram, metro, bus en trein. Tram 21 en 23 halte Piersonstraat, bus 51 halte Burgermeester Honnerlage Gretelaan, trein Hoek van Holland – Rotterdam halte Schiedam Nieuwland en metrostation Troelstralaan.

Leuke weetjes over BSO PUUR!
Hou je van lekker eten?
Masterphoto