BSO PUUR

BSO PUUR is een bijzondere BSO. De naam verraadt het al; we leggen de lat zo hoog mogelijk als het gaat om natuurlijke, actieve, gezonde én vriendelijke kinderopvang. Waarom? Omdat veel ouders juist dat willen voor hun kind, zonder daar meer voor te betalen dan bij reguliere buitenschoolse opvang.

Je merkt dat in onze groene, duurzame ruimten en de liefde van onze medewerkers voor de natuur.  Je ziet het terug in onze aandacht voor plezier, spelen en bewegen.

BSO PUUR is onlangs verhuisd vanaf de Nolenslaan en is gevestigd in basisschool De Taaltuin.
Adres

Thorbeckesingel 4| 3118 RW Schiedam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 21 24 68 69 | Emailcontact: bsopuur@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 40 | saskia@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Esther Jerdamski
T 06 21 24 68 69
E esther@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marinke Soeters
T 06 30 39 61 66
E marinke@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
226286691

KvK-nummer:
25411233

Groen en duurzaam, van binnen en van buiten

BSO PUUR is gevestigd in het nieuwe, duurzame pand van obs De Taaltuin. Het gebouw is voorzien van de nieuwste groene en duurzame technieken. Zo is er in het hele gebouw oxygen-control dat er voor zorgt dat er in elke ruimte verse zuurstof aanwezig is wat zorgt voor een gezond binnenklimaat. De temperatuur in het gebouw wordt geregeld door warmte en koude bronnen die diep in de aardbodem liggen. 

Samen leren spelen en bewegen

BSO PUUR besteedt veel aandacht aan spelen en bewegen. Natuur vinden we belangrijk. Er is daarom een prachtige natuurtuin met natuurlijke en gerecyclede materialen. Binnen is een ruimte ingericht volgens het Mundo thema: de woonkamer van Oma.  Hier kunnen de kinderen spelen maar ook heerlijk ontspannen met een boekje op de bank. We maken gebruik van de keuken, de  bibliotheek, de gymzaal en de knutselruimte van obs De Taaltuin. Er is meer dan voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en veel mogelijkheden om te bewegen, te ontdekken en samen te spelen.

De ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers van deze BSO zijn echt de vaste gezichten. Met een eindeloos geduld en tomeloze energie maken ze van elke dag een feestje voor de kinderen. Dagelijks worden er leuke activiteiten aan de kinderen aangeboden zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten en lekker buiten in de tuin. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO is vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen na een inspannende schooldag. Er is meer dan voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te bewegen, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer 226286691 klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens van BSO PUUR te zien.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO PUUR is bereikbaar met de tram, metro, bus en trein. Tram 21 en 23 halte Piersonstraat, bus 51 halte Burgermeester Honnerlage Gretelaan, trein Hoek van Holland – Rotterdam halte Schiedam Nieuwland en metrostation Troelstralaan.