BSO Quadratum

Kenmerken

Clustermanager
Ester Verkerk
T 06 21 38 82 61
E ester@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 38
E majida@kinderopvangmundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 30 61 23 78
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 301115266 KvK-nummer: 000040513165

Omschrijving

Binnen en buitenruimte

Buiten hebben de kinderen een groot plein tot hun beschikking waar ze kunnen genieten van het heerlijk buiten zijn en zich kunnen uitleven. Er zijn plannen om dit plein op te pimpen tot een plein waar veel natuur te vinden is. De locatie bevindt zich op loopafstand van het Kralingse Bos, daar kunnen de kinderen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Kortom een locatie vol uitdagingen voor de kinderen, zowel binnen als in de omgeving.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Op deze Mundo locatie wordt voor- en naschoolse en vakantie opvang aangeboden. Lees hier meer over buitenschoolse opvang bij Kinderopvang Mundo. Wil je meer informatie over Mundo’s opvang producten op deze locatie of een rondleiding? Neem dan contact op of schrijf je hier direct in.

 

Leuke weetjes over BSO Quadratum!
Hou je van lekker eten?
Kook gerust mee in ons Grand Café
Wandelen in het bos?
Dat doen we regelmatig met het Kralingse bos om de hoek