BSO Salamanderveen

In basisschool de Duif is één van de ruimtes ingericht tot een actieve en gezellige buitenschoolse opvang, met als thema het Mundo atelier. De BSO heeft een intensieve samenwerking met basisschool de Duif, de naast gelegen Montessorischool Spijkenisse en basisschool de Wegwijzer.

Er worden op deze locatie maximaal 33 kinderen opgevangen. De vaste pedagogisch medewerkers op deze locatie luisteren graag naar alle verhalen en belevenissen. Zij bieden de kinderen een leuke, gezellige en sportieve tijd.

Op deze locatie is flexibele opvang mogelijk.
Adres

Salamanderveen 354| 3205 TG Spijkenisse | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 45 11 97 58 | Emailcontact: salamanderveen@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 313 49 01 | viola@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Viola Rijke
T 06 33 84 01 85
E viola@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marinke Soeters
T 06 30 39 61 66
E marinke@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
145363041

KvK-nummer:
28005147

Binnen en buitenruimte

De locatie is gehuisvest in basisschool de “de Duif” aan de Salamanderveen in de wijk Waterland. De BSO ruimte is ingericht als “atelier” waarin veel ruimte is voor creativiteit maar er is ook ruimte voor rust en ontspanning in de ‘lounchehoek’. Naast deze ruimte mogen we ook de gang gebruiken als speelruimte voor kinderen. Regelmatig zie je hier hele grote bouwwerken ontstaan. Als de kinderen buiten spelen maken ze gebruik van het avontuurlijke speelterrein van de school.

Net als bij de andere BSO locaties van Mundo hebben we geen computers of TV, de kinderen kunnen met elkaar spelen en samen ontspannen. De buitenruimte grenst direct aan het pand waardoor de kinderen heerlijk zelfstandig kunnen buitenspelen. Het speelplein verdeelt zich in verschillende pleintjes en voorziet in veel struiken om bv hutten in de kunnen bouwen. Verder ligt de school in een rustige woonwijk waarin groen volop te vinden is.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

GGD- inspectierapport

BSO Salamanderveen heeft een goed inspectierapport van de GGD ontvangen. Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van BSO Salamanderveen inzien. Als je klikt op het registratienummer krijgt je een overzicht van de beschikbare locatiegegevens te zien.

Registratienummer 145363041