BSO Schenkel

Kenmerken

Clustermanager
Sabrina Kerkhof
T 06 21 57 68 60
E Sabrina@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 313 49 01
E shannah@kinderopvangmundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 47 59 36 27
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 819391608 KvK-nummer: 00027181700

Omschrijving

Binnen en buitenruimte

De BSO bevindt zich in het hart van de basisschool, namelijk in de centrale ruimte. Bij binnenkomst stap je in de centrale hal direct het theater binnen en rechts is het ingerichte BSO lokaal te vinden. Een fijne plek voor de kinderen omdat de verschillende thema’s in deze ruimte veel mogelijkheden bieden voor spel en creativiteit. In het atelier kan er met verschillende gereedschappen worden gewerkt. Het restaurant biedt ruimte voor koken en bakactivitetiten en het theater geeft ruimte voor expressievormen zoals dans en toneel. De loungehoek is een heerlijke plek om even te ontspannen. Het speelplein van de locatie wordt net als het fijne groene grasveld voor de school, gebruikt voor sportieve en gezellige buitenactiviteiten.

Activiteiten, bewegen en spelen

Vaste ervaren en zeer enthousiaste pedagogisch medewerkers doen er alles aan om een leuke dag of middag voor de kinderen te verzorgen. Elke dag worden er activiteiten aangeboden, zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten, koken sporten of gewoon even lekker met een vriendje spelen. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd. De kinderen kunnen zich bij ons na een inspannende schooldag even heerlijk op hun eigen manier ontspannen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialiteit: sport, spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of tijdens de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Telefoonnummer basisschool de Hoeksteen: 0181 622741
Directeur: Martin Ooms

Leuke weetjes over BSO Schenkel!
Hou jij ook zo van water?
Onze locatie is vlak bij de Maas gevestigd en daar maken we nogal eens een uitstapje naartoe.
Ben jij de nieuwe Picasso?
Ontdek je talent in ons Atelier!