BSO Schenkel

BSO Schenkel is gevestigd in basisschool de Hoeksteen en is sinds het begin van het schooljaar 2015 geopend. Deze locatie is ingericht in een combinatie van de Mundo thema's restaurant, atelier en theater. Er worden op deze locatie maximaal 33 kinderen opgevangen.

Er is een intensieve samenwerking met basisschool de Hoeksteen.

Op deze locatie is flexibele opvang mogelijk. En er wordt ook tussenschoolse opvang aangeboden.
Adres

Gangesstraat 13| 3207 AC Spijkenisse | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 47 59 36 27 | Emailcontact: schenkel@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 313 49 01 | viola@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Viola Rijke
T 06 33 84 01 85
E viola@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marinke Soeters
T 06 30 39 61 66
E marinke@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
819391608

Binnen en buitenruimte

De BSO bevindt zich in het hart van de basisschool, namelijk in de centrale ruimte. Bij binnenkomst stap je in de centrale hal direct het theater binnen en rechts is het ingerichte BSO lokaal te vinden. Een fijne plek voor de kinderen omdat de verschillende thema’s in deze ruimte veel mogelijkheden bieden voor spel en creativiteit. In het atelier kan er met verschillende gereedschappen worden gewerkt. Het restaurant biedt ruimte voor koken en bakactivitetiten en het theater geeft ruimte voor expressievormen zoals dans en toneel. De loungehoek is een heerlijke plek om even te ontspannen. Het speelplein van de locatie wordt net als het fijne groene grasveld voor de school, gebruikt voor sportieve en gezellige buitenactiviteiten.

Activiteiten, bewegen en spelen

Vaste ervaren en zeer enthousiaste pedagogisch medewerkers doen er alles aan om een leuke dag of middag voor de kinderen te verzorgen. Elke dag worden er activiteiten aangeboden, zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten, koken sporten of gewoon even lekker met een vriendje spelen. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd. De kinderen kunnen zich bij ons na een inspannende schooldag even heerlijk op hun eigen manier ontspannen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialiteit: sport, spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of tijdens de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun jehet meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer: 819391608.

Telefoonnummer basisschool de Hoeksteen: 0181 622741
Directeur: Martin Ooms