Peutergroep Frida Dida

Kenmerken
  • Duurzaam en seizoensgebonden eten
  • Natuurterras

Regiomanager
Ester Verkerk
T 06 21 38 82 61
E ester@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 36
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
010 413 92 26
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 117534146 KvK-nummer: 41132458

Omschrijving

Frida Dida is een veilige en vertrouwde opvang in een uitdagende omgeving voor kinderen van 0-13 jaar in de wijk Kralingen. Het is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand. De groepsruimtes vangen veel buitenlicht en geven je mede door de authentieke hoge plafonds een gevoel van ruimte.

We bieden een plek waar jouw kind zich ontwikkelt door te zien, horen, proeven en ervaren. Ieder op zijn eigen manier en altijd samen met de ouders. Zo is kinderopvang niet alleen de beste manier om ervoor te zorgen dat jij je als ouder kunt ontwikkelen, maar ook de mogelijkheid voor je kind om op ontdekkingstocht te gaan. Een verrijking voor jullie allemaal.

Peuteropvang, voorschool, peuterklas, peutergroep, VVE, vroegschoolse educatie, nul groep, peuterspeelzaal bij Frida Dida is het gewoon allemaal hetzelfde: Namelijk gewoon leuk!

De Peutergroep van Frida dida is voor peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is een plek waar kinderen leren samen te spelen, samen te delen, rekening met elkaar te houden, waar ze plezier maken, knutselen, waar boekjes worden gelezen, liedjes worden gezongen, waar ze vrij kunnen spelen en waar vriendjes en vriendinnetjes worden gemaakt. Kortom: een plek waar ze kunnen ontdekken en leren. Kinderen leren immers van spelen! Spelenderwijs stimuleren we al een beetje de zelfstandigheid.

Leuke weetjes over Peutergroep Frida Dida!
Heb jij ooit wel eens een olifant in het Kralingse bos gezien?
Wij ook nog niet, maar we zoeken hem regelmatig
Hou je van lekker eten?
Eet dan lekker met ons mee, want wij houden heel erg van cupcakes!