BSO Fun Forest

Kenmerken

Regiomanager
Ester Verkerk
T 06 21 38 82 61
E ester@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 2461138 (08:30 - 13:00 uur)
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 21594799
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 312534954 KvK-nummer: 000051706679

Omschrijving

BSO Fun Forest is gevestigd in een prachtige en unieke locatie in het Kralingse Bos.
De BSO biedt naschoolse opvang aan de 7+ kinderen van de Arentschool en de Talmaschool op maandag, dinsdag en donderdag.

Daarnaast is er een combinatie met VSO (voorschoolse opvang) en NSO (naschoolse opvang) op de woensdagen en vrijdagen via BSO de Kleine Arent (Arentschool) en BSO Talma (Talmaschool) en vakantieopvang op de Talmaschool gewoon mogelijk.

De binnen- en buitenruimte

Samen met ervaren pedagogisch medewerkers fietsen de kinderen naar de BSO, waar altijd groente, fruit, limonade en water voor ze klaar staat. Ook kunnen ze lekker bijkomen op de loungebank met een boek of Duckie.

BSO Fun Forest beschikt over een gezellig Atelier, waar onder andere met natuurlijke materialen uit het bos, aangevuld met gerecycled materiaal er heerlijk op los gecreëerd kan worden. Hiervoor zijn gebruiksvriendelijke handvaardigheidsgereedschappen aanwezig. Heb je nog huiswerk? Of wil je even in alle rust wat lezen dan kan je gebruikmaken van de aparte huiswerkruimte.

Uiteraard maken we veel gebruik van onze omgeving buiten. Het bos, grasveld en strandje nodigen uit tot het aanbieden van uitdagende activiteiten, maar biedt zeker ook ruimte tot vrij spel.

 

Activiteiten, bewegen en spelen

De omgeving leent zich uitstekend voor verschillende outdoor-activiteiten. De outdoor-activiteiten zijn gericht op avontuur, zelfredzaamheid en ontdekken. We bieden tal van bosspellen aan zoals Levend Stratego, Vlaggenroof, smokkelspel, noem maar op. De pedagogisch professionals dagen de kinderen uit bij verschillende activiteiten zoals het maken en lopen van speurtochten, bouwen van hutten en het ontdekken van de omgeving. In het atelier kunnen de kinderen met behulp van gereedschappen naar hartenlust ware kunst creëren met materialen uit de natuur.

Deze activiteiten wisselen we af met het aanbod van samenwerkingspartner Fun Forest zoals; Klimmen, kanoën, pizza bakken ed.

Leuke weetjes over BSO Fun Forest!
Wist je dat?
Dat we regelmatig echt met klimpark Fun Forest in de bomen klimmen?
Mogen mijn ouders ook boomklimmen?
Jazeker!
Wist je dat?
Knakworstjes van het kampvuur veeeeeeel lekkerder zijn?
Wist je dat?
We de beste verstopplekjes hebben om verstoppertje te spelen?