KDV de Rank

Het kindercentrum de Rank is gevestigd in een prachtig verbouwd pand en ligt gelegen aan de rand van het Beatrixpark in de wijk Groenoord. Het kindercentrum bestaat uit een prachtig kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang.

De locatie heeft een echte natuurtuin waar kinderen heerlijk kunnen ontdekken en spelen. De centrale hal is een geweldige plek waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten en allerlei avonturen kunnen beleven.

Op de hele dagopvang worden maximaal 76 kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen. De BSO vangt alleen tijdens de naschoolse opvang 11 kinderen op.

Op deze locatie is tevens peuteropvang mogelijk.Adres

Schiedamseweg 122| 3121 JL Schiedam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 15 90 51 33 | Emailcontact: marloes@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Cluster Pepita | Ouder- & Kindservices
010 313 49 04 | ouderkind@kinderopvangmundo.nl

PM+
Marloes Huurman
T 06 15 90 51 33
E marloes@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Pepita van Laer
T 06 55 68 00 04
E pepita@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
770297250

KvK-nummer:
25412442

De binnen- en buitenruimte

KDV de Rank is ingericht volgens de allernieuwste inzichten op het gebied van kinderopvang. Je komt binnen in de centrale hal die direct al uitnodigt om aan het spelen te gaan. Aan deze hal liggen alle zes de groepsruimtes. De BSO ruimte ligt direct gelegen in het rechter gedeelte van het pand. Het heeft een eigen af te sluiten ruimte waardoor de BSO in het pand én toch op zichzelf gelegen ligt. Er volgen vervolgens 3 groepen van 0 tot 2,5 jaar en twee peutergroepen aan het eind van het pand van 2 tot 4 jaar.

De grote natuur speeltuin is het pareltje van het dagverblijf, al menig kinderopvangorganisatie heeft deze tuin als voorbeeld geadopteerd.

 

Activiteiten, spelen en bewegen

De zeer ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers organiseren dagelijks leuke activiteiten voor al de kinderen. Al de medewerkers hebben de opleiding buitencoach gevolgd. Elke dag worden de grote peuters uit de verticale groepen uitgenodigd om mee te doen met de peuterklas. De speciaal daarvoor aangestelde pedagogisch medewerker zorgt voor een zeer leerzame en avontuurlijke ochtend of middag.  Het Beatrixpark ligt dicht bij de locatie. Onder begeleiding zijn de kinderen daar vaak te vinden, wandelend, in de speeltuin of in de kinderboerderij.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. Voor de kinderen zijn deze bezoekjes en de bijzondere activiteiten die ze dan doen iedere keer weer een groot feest.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 770297250

Bereikbaar met het openbaar vervoer

KDV de Rank is bereikbaar met tram, bus en trein. Tram 21 en 23, halte Prinses Beatrixlaan (2 minuten lopen), bus 51, halte Prinses Beatrixlaan (2 minuten lopen), trein Hoek van Holland en Rotterdam, halte Schiedam Nieuwland (10 minuten lopen).

Oudercommissie

De Rank heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.