KDV de Rank

Kenmerken

Regiomanager
Monique van Spijk
T 06 21 53 12 17
E m.vanspijk@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 49 (08:30 - 13:00 uur)
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 51 97 22 54
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 770297250 KvK-nummer: 25412442

Omschrijving

De binnen- en buitenruimte

KDV de Rank is ingericht volgens de allernieuwste inzichten op het gebied van kinderopvang. Je komt binnen in de centrale hal die direct al uitnodigt om aan het spelen te gaan. Aan deze hal liggen alle zes de groepsruimtes met 1 groep van 0 tot 4 jaar (flex), 3 groepen van 0 tot 2,5 jaar en twee groepen van 2,5 tot 4 jaar.

De grote natuurspeeltuin is het pareltje van het dagverblijf, al menig kinderopvangorganisatie heeft deze tuin als voorbeeld geadopteerd.

 

Activiteiten, spelen en bewegen

De zeer ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers organiseren dagelijks leuke activiteiten voor al de kinderen. Al de medewerkers hebben de opleiding buitencoach gevolgd. Elke dag worden de grote peuters uit de verticale groepen uitgenodigd om mee te doen met de peuterklas. De speciaal daarvoor aangestelde pedagogisch medewerker zorgt voor een zeer leerzame en avontuurlijke ochtend of middag.  Het Beatrixpark ligt dicht bij de locatie. Onder begeleiding zijn de kinderen daar vaak te vinden, wandelend, in de speeltuin of in de kinderboerderij.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. Voor de kinderen zijn deze bezoekjes en de bijzondere activiteiten die ze dan doen iedere keer weer een groot feest.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

KDV de Rank is bereikbaar met tram, bus en trein. Tram 21 en 23, halte Prinses Beatrixlaan (2 minuten lopen), bus 51, halte Prinses Beatrixlaan (2 minuten lopen), trein Hoek van Holland en Rotterdam, halte Schiedam Nieuwland (10 minuten lopen).

Oudercommissie

De Rank heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.

Leuke weetjes over KDV de Rank!
Bij de Rank houden we van buiten spelen
Doe je met ons mee?