KDV Frida Dida

Kenmerken

Regiomanager
Ester Verkerk
T 06 21 38 82 61
E ester@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 49
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
010 413 92 26
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 117534146 KvK-nummer: 41132458

Omschrijving

Frida Dida is een veilige en vertrouwde opvang in een uitdagende omgeving voor kinderen van 0-13 jaar in de wijk Kralingen. Het is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand. De groepsruimtes vangen veel buitenlicht en geven je mede door de authentieke hoge plafonds een gevoel van ruimte.

We bieden een plek waar jouw kind zich ontwikkelt door te zien, horen, proeven en ervaren. Ieder op zijn eigen manier en altijd samen met de ouders. Zo is kinderopvang niet alleen de beste manier om ervoor te zorgen dat jij je als ouder kunt ontwikkelen, maar ook de mogelijkheid voor je kind om op ontdekkingstocht te gaan. Een verrijking voor jullie allemaal.

Binnen onze hele dagopvang bieden we op alle werkdagen opvang voor je kindje in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Kinderen kunnen bij ons terecht tussen 07.30 uur en 18.30 uur. De kinderen hebben een vaste stamgroep. Zo zien ze dagelijks hun vaste vriendjes en zo veel als mogelijk hun eigen pedagogisch medewerkers.

Op Frida dida werken we met 3 horizontale groepen. Een babygroep (0-2 jaar), een dreumesgroep (1-4 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). Horizontale groepen wil zeggen dat we kinderen van dezelfde leeftijdcategorie bij elkaar in de groep plaatsen. Op die manier kunnen we voor de kinderen een passend activiteitenprogramma maken gericht op hun leeftijd en interesse.

Wij stimuleren dat kinderen vooral plezier beleven en leren door te spelen en ervaringen op te doen. Buiten spelen is hierbij ook erg belangrijk en in alle jaargetijden gaan wij lekker met de kinderen naar buiten. Op die manier ervaren de kinderen de seizoenen. Een kind mag vies worden bij ons.

Kralingen is een prachtige wijk en biedt veel mogelijkheden om met de kinderen erop uit te gaan. Een rondje Kralingse plas of een bezoekje aan de kinderboerderij behoren dan ook tot de mogelijkheden.

Leuke weetjes over KDV Frida Dida!
Hou jij ook zo van een bos?
Het Kralingse bos ligt om de hoek en daar maken we regelmatig uitstapjes naartoe
Zeg je nou dat je niet vies mag worden?
Dat kan echt niet bij Frida dida, want daar mag je lekker door de modder rollebollen