KDV Nieuwenoord

Kenmerken

Regiomanager
Daniella de Vreede
T 06 25 43 45 93
E daniella@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 48
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
010 845 17 63
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 883632378 KvK-nummer: 25070533

Omschrijving

De binnen- en buitenruimten

KDV Nieuwenoord is ingericht volgens de allernieuwste inzichten op het gebied van kinderopvang en in Mundo stijl. Je komt binnen in de centrale hal die direct al uitnodigt om aan het spelen te gaan. Aan deze hal liggen de drie groepen.

Op het dagverblijf staan, buiten de groepsmomenten om, de deuren van de groepen open. Het zogenaamde ‘open deuren beleid’ houdt in dat een kind verder mag kijken en spelen dan de eigen groep. De kinderen kunnen dan met andere vriendjes of speelgoed spelen of gewoon gezellig even bij de andere groepen op visite.

Kinderopvang Mundo heeft als visie dat de tuin een natuurlijke ontdekplek voor kinderen moet zijn. Heerlijk buitenspelen, ravotten, met takken sjouwen en allerlei beestjes ontdekken is wel het leukste wat je een kind kan aanbieden. De tuin op locatie Nieuwenoord is dan ook geen standaard speelplek met wipkippen en glijbanen maar met natuurlijke speelaanleidingen met veel beplanting en groen. KDV Nieuwenoord heeft in 2014 het Kwaliteitsmerk ‘Groene Kinderopvang’ behaald.

Activiteiten, spelen en bewegen

Iedere 6 weken bedenken we een thema waar we de activiteiten op afstemmen. We zorgen dat het thema dichtbij de belevingswereld van de kinderen staat en dat er dagelijks activiteiten voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn, zelfs voor de allerkleinsten. Denk dan aan babygym, snoezelen, voorlezen, etc.

Ook worden er dagelijks leuke activiteiten georganiseerd voor de grotere kinderen met wat meer uitdaging. De centrale hal is de uitgelezen plek om te spelen, ontdekken en avonturen te beleven. Natuurlijk doen we ook iedere dag iets buiten, denk aan lekker spelen in de tuin of een boodschapje groenteboer, moddersoep maken en insecten zoeken.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. Voor de kinderen zijn deze bezoekjes en de bijzondere activiteiten die ze dan doen iedere keer weer een groot feest.

Op deze locatie hebben wij tevens peuteropvang/voorschool.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

KDV Nieuwenoord is bereikbaar met tram 23, halte Akkeroord.

Oudercommissie

KDV Nieuwenoord heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen en of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.

Leuke weetjes over KDV Nieuwenoord!
Ben jij een danstalent?
Dan mag jij bij ons op het podium!
Doe je kaplaarzen aan
en stap met ons mee in onze prachtige natuurtuin!