KDV PUUR

KDV PUUR is gevestigd in de nieuwgebouwde multifunctionele accommodatie aan de Nieuwe Damlaan. De entree van het kinderdagverblijf bevindt zich aan de Thorbeckesingel. Bij KDV PUUR werken we groen, duurzaam en zoveel mogelijk biologisch.

Wij bieden hier dagelijks opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Het dagverblijf is geopend van 06.30 uur tot 18.30 uur.


Adres

Thorbeckesingel 2a| 3118 RW Schiedam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 49 88 67 98 | Emailcontact: puur@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 313 49 02 | ouderkind@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Mariëlle Grootveld Colenbrander
T 06 49 28 91 84
E marielle@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Pepita van Laer
T 06 55 68 00 04
E pepita@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
184919824

KvK-nummer:
25417525

PUUR is een bijzonder kinderdagverblijf. De naam verraadt het al; we leggen de lat zo hoog mogelijk als het gaat om natuurlijke, actieve, gezonde én vriendelijke kinderopvang. Waarom? Omdat veel ouders juist dat willen voor hun kind, zonder daar meer voor te betalen dan bij reguliere kinderopvang.

Je merkt dat in onze groene, duurzame ruimten en de liefde van onze medewerkers voor de natuur. Je proeft het in de lekkere en gezonde maaltijden waar je kind van geniet. Je ziet het terug in onze aandacht voor spelen en bewegen. En niet te vergeten: Je geniet er zelf van dat wij het je gemakkelijk maken om betrokken te zijn en kinderopvang te combineren met je agenda.

Op deze locatie is ook je peuter bij onze peuteropvang welkom.

Groen en duurzaam, van binnen en van buiten

PUUR is gevestigd in een nieuw, duurzaam pand. Grote raampartijen vormen een natuurlijke verbinding tussen binnen en buiten. Natuur vinden we belangrijk. Er is daarom een prachtige natuurtuin met natuurlijke en gerecyclede materialen. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen dat daar fijn gespeeld kan worden en zijn dan ook gecertificeerde Buitencoaches.

Samen leren spelen en bewegen

PUUR besteedt veel aandacht aan spelen en bewegen. Bijzonder is dat er gewerkt wordt in verticale groepen. Dat zijn groepen van twaalf kinderen die variëren in leeftijd zodat ze heel natuurlijk samen leren spelen, delen en rekening houden met elkaar. Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld babygym, voorlezen en snoezelen. Voor de peuters is er een speciale peutergroep. Het programma sluit aan bij hun belevingswereld; buiten moddersoep maken, insecten zoeken, wind vangen of een Peuterdans in de mooie grote hal.

Mmmmmm

De luxe keuken met bar op kinderhoogte staat centraal in de ruimte. Daar maken we elke dag het ontbijt, de hapjes tussendoor en de (warme) lunch voor uw kind klaar. Lekker, gezond en biologisch verantwoord. We werken hiervoor samen met Madaga.

Flexibel

PUUR is flexibel en denkt ook aan de ouders. Mee ontbijten met je kind? Geen probleem. De werkdag starten op onze flexplekken tot de ochtendspits voorbij is? Dat kan gratis, inclusief WiFi en koffie voor onderweg. Bij ons een pakketje laten bezorgen dat je kunt meenemen als je jouw zoon of dochter ophaalt? Prima!

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapporten van onze locaties inzien. Wil je meer info over de inspectie bij KDV PUUR, kijk dan vooralsnog bij locatie KDV Piersonstraat (registratienummer 206470162) totdat de inspectie ook deze nieuwe locatie heeft bezocht. Het Landelijk Registratienummer Kinderopvang van KDV PUUR is: 184919824.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

KDV PUUR is bereikbaar met de tram, metro, bus en trein. Tram 21 en 23 halte Piersonstraat, bus 51 halte Burgermeester Honnerlage Gretelaan, trein Hoek van Holland – Rotterdam halte Schiedam Nieuwland en metrostation Troelstralaan.

Oudercommissie

De ouders die nu in de oudercommissie van KDV de Piersonstraat deelnemen nemen per 1 september deel aan de oudercommissie van KDV PUUR. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.

Meer informatie

Wil je meer te weten komen over PUUR? Neem dan contact op met onze Ouder & Kind Services, wij vertellen je graag meer.