KDV PUUR

Kenmerken

Regiomanager
Linde van Kooten
T 06 27 51 62 25
E linde@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 49 (08:30 - 13:00 uur)
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 49 88 67 98
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 184919824 KvK-nummer: 25417525

Omschrijving

PUUR is een bijzonder kinderdagverblijf. De naam verraadt het al; we leggen de lat zo hoog mogelijk als het gaat om natuurlijke, actieve, gezonde én vriendelijke kinderopvang. Waarom? Omdat veel ouders juist dat willen voor hun kind, zonder daar meer voor te betalen dan bij reguliere kinderopvang.

Je merkt dat in onze groene, duurzame ruimten en de liefde van onze collega’s voor de natuur. Je proeft het in de lekkere en gezonde maaltijden waar je kind van geniet. Je ziet het terug in onze aandacht voor spelen en bewegen. En niet te vergeten: Je geniet er zelf van dat wij het je gemakkelijk maken om betrokken te zijn en kinderopvang te combineren met je agenda.

Groen en duurzaam, van binnen en van buiten

PUUR is gevestigd in een nieuw, duurzaam pand. Grote raampartijen vormen een natuurlijke verbinding tussen binnen en buiten. Natuur vinden we belangrijk. Er is daarom een prachtige natuurtuin met natuurlijke en gerecyclede materialen. Onze ervaren pedagogisch professionals zorgen dat daar fijn gespeeld kan worden en zijn dan ook gecertificeerde Buitencoaches.

Samen leren spelen en bewegen

PUUR besteedt veel aandacht aan spelen en bewegen. Bijzonder is dat er gewerkt wordt in verticale groepen. Dat zijn groepen van twaalf kinderen die variëren in leeftijd zodat ze heel natuurlijk samen leren spelen, delen en rekening houden met elkaar. Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld babygym, voorlezen en snoezelen. Voor de peuters is er een speciale peutergroep. Het programma sluit aan bij hun belevingswereld; buiten moddersoep maken, insecten zoeken, wind vangen of een Peuterdans in de mooie grote hal.

Mmmmmm

De luxe keuken met bar op kinderhoogte staat centraal in de ruimte. Daar maken we elke dag het ontbijt, de hapjes tussendoor en de (warme) lunch voor uw kind klaar. Lekker, gezond en duurzaam.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

KDV PUUR is bereikbaar met de tram, metro, bus en trein. Tram 21 en 23 halte Piersonstraat, bus 51 halte Burgermeester Honnerlage Gretelaan, trein Hoek van Holland – Rotterdam halte Schiedam Nieuwland en metrostation Troelstralaan.

Oudercommissie

De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.

Meer informatie

Wil je meer te weten komen over PUUR? Neem dan contact op met onze Ouder & Kind Services, wij vertellen je graag meer.

Leuke weetjes over KDV PUUR!
Ben jij een danstalent?
Dans dan heerlijk met ons mee in de grote speelhal die we hebben!
Hou je van lekker eten?
Bij KDV Puur eten we lekker biologisch