KDV ’t Hof

Kenmerken

Regiomanager
Monique van Spijk
T 06 21 53 12 17
E m.vanspijk@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 37 (08:30 - 13:00 uur)
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 49 65 55 41
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 123816932 KvK-nummer: 9445757

Omschrijving

Iedere 6 weken wordt er gewerkt met een ander thema waar we de activiteiten op afstemmen. We zorgen dat het thema dichtbij de belevingswereld van de kinderen staat en dat er dagelijks activiteiten voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn, ook de allerkleinsten worden hierin niet vergeten!! Zo zullen we ieder kind blijven stimuleren en uitdagen in zijn/haar eigen ontwikkeling.

Ook Mundo’s Activiteitenteam zal deze locatie regelmatig bezoeken voor bijzondere activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, natuur, sport en spel.

De buitenruimte

De buitenruimte op locatie ‘t Hof is een avontuurlijke plek met veel natuurlijke elementen waar de kinderen echte avonturen beleven en uitgedaagd worden om te spelen, te ontdekken, te kruipen, te klimmen en in de aarde te wroeten. Verder ligt er op loopafstand het prachtige Oranjepark’t Hof, daar zijn wij ook regelmatig te vinden om te genieten van de natuur en de dieren  en om gezellig te picknicken.

We nuttigen op deze locatie een warme lunch met duurzame en seizoensgebonden producten. Gevarieerde maaltijden worden met smaak genuttigd en vergeten groenten krijgen zo weer meer bekendheid. Lekker en gezond!

Op deze locatie is er peuteropvang mogelijk.

Leuke weetjes over KDV ’t Hof!
Benieuwd naar deze locatie?
We zitten in een heel bijzonder gebouw.
Heb je groene vingers?
Dan kun je heerlijk spelen in onze natuurtuin!