KDV ’t Hof

Kinderopvang Mundo heeft een geweldige locatie in Vlaardingen, namelijk KDV ’t Hof!  Dat is niet zomaar een naam. Bij Mundo zijn we namelijk graag buiten en genieten we volop van de natuur. Het dagverblijf ligt vlakbij Oranjepark ’t Hof en daar zullen we dan ook regelmatig te vinden zijn.

Binnen deze kleinschalige locatie wordt gewerkt met vijf enthousiaste pedagogische medewerkers, waardoor je bij binnenkomst als vrij snel een huiselijk gevoel krijgt.
Adres

Schiedamseweg 95| 3134 BD Vlaardingen | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 49 65 55 41 | Emailcontact: hof@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 313 49 02 | ouderkind@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Mariëlle Grootveld Colenbrander
T 06 49 28 91 84
E marielle@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Pepita van Laer
T 06 55 68 00 04
E pepita@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
123816932

KvK-nummer:
9445757

Iedere 6 weken wordt er gewerkt met een ander thema waar we de activiteiten op afstemmen. We zorgen dat het thema dichtbij de belevingswereld van de kinderen staat en dat er dagelijks activiteiten voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn, ook de allerkleinsten worden hierin niet vergeten!! Zo zullen we ieder kind blijven stimuleren en uitdagen in zijn/haar eigen ontwikkeling.

Ook Mundo’s Activiteitenteam zal deze locatie regelmatig bezoeken voor bijzondere activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, natuur, sport en spel.

De buitenruimte

De buitenruimte op locatie ‘t Hof is een avontuurlijke plek met veel natuurlijke elementen waar de kinderen echte avonturen beleven en uitgedaagd worden om te spelen, te ontdekken, te kruipen, te klimmen en in de aarde te wroeten. Verder ligt er op loopafstand het prachtige Oranjepark’t Hof, daar zijn wij ook regelmatig te vinden om te genieten van de natuur en de dieren  en om gezellig te picknicken.

We nuttigen op deze locatie een warme lunch. We nemen de kinderen mee op reis door de biologische keuken van Madaga. Gevarieerde maaltijden worden met smaak genuttigd en vergeten groenten krijgen zo weer meer bekendheid. Lekker, gezond en biologisch verantwoord.

Op deze locatie is er peuteropvang mogelijk.

Meer informatie over Mundo en onze hele- dagopvang kun je hier vinden. Of neem contact op met ons team Ouder en Kind Services. Zij staan paraat om al je vragen te beantwoorden.

Direct inschrijven? Dat kan hier.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je de meest recente GGD-inspectierapporten van onze locaties inzien. Wil je meer info over de inspectie bij KDV ’t Hof? Klik dan hier.

Registratienummer: 123816932