Peutergroep/ voorschool Nieuwenoord

Als je groter wordt wil je graag nieuwe uitdagingen krijgen en ontdekkingen doen, samen met je leeftijdgenootjes. Voor peuters van 2,5 jaar en ouder heeft Kinderopvang Mundo op een aantal locaties een speciale peuterklas.


Om kinderen beter voor te bereiden op de basisschool en om de ontwikkeling te stimuleren geeft de gemeente Rotterdam aan bepaalde peuters een VVE indicatie. Je hebt dan recht op 5 uur gratis opvang per week, indien je peuter minimaal 2 dagen per week gebruik maakt van de opvang.

Bij voorschool Nieuwenoord kan dit op woensdag en vrijdag van 7.30 uur - 12.30 uur.
Adres

Nieuwenoord 157| 3079 LH Rotterdam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 010 845 17 63 | Emailcontact: nieuwenoord@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 35 | sylvia@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Emmy van den Heuvel
T 06 15 90 51 31
E emmy@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Nicole van Cranenburgh
T 06 15 90 51 32
E nicole@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
883632378

KvK-nummer:
25070533

De peuterklas is Mundo’s alternatief voor de peuterspeelzaal. De peuters die bij Kinderopvang Mundo op de dagopvang zitten gaan automatisch naar de peuterklas.

Meer uitdaging in de tussenperiode naar de basisschool

In Mundo’s peuterklas krijgen de kinderen, net als op een peuterspeelzaal, samen met leeftijdgenootjes de uitdaging die ze nodig hebben in de tussenperiode naar de basisschool. De peuters zelf vinden de peuterklas geweldig: samen met de grote kinderen doen ze grote-kinder dingen!

Activiteiten in Mundo’s peuterklas

In de peuterklas is van alles te beleven voor de grotere kleine kinderen op gebied van bewegen, kunst, natuur en de wereld ontdekken. Voorbeelden hiervan zijn:
•    Het leren van de namen en kleuren van fruit en daarna zelf fruit in de groentewinkel kopen.
•    Met z’n allen op ontdekkingstocht gaan in de natuur, op zoek naar beestjes en planten.
•    Peutergym met je vriendjes
•    Veel praten met elkaar
•    Op bezoek bij je grote broer of zus op de BSO
•    Nog veel meer

Voor wie is de peuteropvang?

De peuterklas is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud en is geopend tijdens de 52 schoolweken. Mundo’s peuteropvang is ideaal te combineren met bijvoorbeeld opvang via opa en oma. Wil je bekijken of Mundo’s peuteropvang  af nemen is in combinatie met andere Mundo pakketten, of heb je andere vragen, neem dan contact op met onze Ouder& Kind Services. Ook voor dit Mundo product is het mogelijk om Kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst of informeer of je in aanmerking komt voor een vergoeding via de gemeente.

 

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 883632378

Bereikbaar met het openbaar vervoer

Locatie Nieuwenoord is bereikbaar met tram 23, halte Akkeroord.

Oudercommissie

Nieuwenoord heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen en of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.