BSO de Vuurvogel

Kenmerken
  • Activiteitenteam
  • Atelier
  • Duurzaam en seizoensgebonden eten
  • In het gebouw van ODS de Vuurvogel
  • Natuurtuin
  • Oma's huiskamer

Regiomanager
Nanda Meulmeester
T 06 21 60 38 53
E nanda@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 47
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 57 74 22 67
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 767210955 KvK-nummer: 000027181700

Omschrijving

Activiteiten, spelen en bewegen

Er wordt voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur en naschoolse opvang tot 18.30 uur aangeboden op deze locatie. Kinderen die naar de basisschool ODS de Vuurvogel gaan, zijn van harte welkom.

Bij de voorschoolse opvang kunnen de kinderen genieten van een door Mundo verzorgd ontbijt en na school verzorgen we hier de opvang. De kinderen maken er samen met de vaste pedagogisch medewerkers elke middag een gezellig boel van.

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Allemaal hebben ze de opleiding Buitencoach met goed gevolg afgerond. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. Denk aan toneelles, knutselen of sporten op de BSO locatie. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen. Tijdens de vakanties en op studiedagen werken wij samen met BSO locatie Salamanderveen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

De BSO is gevestigd in de openbare dalton school “de Vuurvogel”. De school en de BSO gebruiken voor een deel dezelfde inrichting en materialen, zodat er een fijne rustige sfeer hangt. Door een nauwe samenwerking tussen Peutergroep, de BSO en ODS de Vuurvogel ontstaat er een doorgaande lijn van 2 tot 12 jaar oud.

Naast het Atelier zijn er verschillende hoeken als een bouwhoek, autohoek, poppenhoek en een rusthoek waar de kinderen op de steigerhoutenbank een boekje kunnen lezen. Aan tafel kunnen ze hun artistieke talenten ontdekken.

De hal is ingericht als een oma-kamer. Hier lezen we boekjes, voeren we gesprekken en aan de ronde tafel kunnen de oudste BSO kinderen zich heerlijk terugtrekken om een gezelschapsspel te doen, te tekenen, knutselen of huiswerk maken.

Ook maken wij graag gebruik van het leerplein. Het is een fijne ruimte met een verrijdbare keuken, een bibliotheek en de gymzaal.

Leuke weetjes over BSO de Vuurvogel!
Wist je dat BSO de Vuurvogel gerenoveerd is?
Dat hebben we samen gedaan met de school de Vuurvogel
Het activiteitenteam regelmatig langs komt?
Zij verzinnen altijd een leuke activiteit. Doe je mee?
Heb je een jonger broertje of zusje?
Die mag ook meespelen bij de Peutergroep
Lust je graag knakworstjes, broodjes en popcorn?
Komt dat even goed uit! Regelmatig zetten we de vuurkorf aan.