Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Per 1 november 2024 een nieuwe peutergroep in de Montessorischool Spijkenisse

Tijd voor taart! Op vrijdag 5 juli 2024 sloten we de week feestelijk af met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst voor de nieuwe Mundo peutergroep in de Montessorischool Spijkenisse. De locatie is gelegen in de wijk Waterland.

Wethouder Hanneke Stengs-Nijhof van Gemeente Nissewaard, directeur Montessorischool Spijkenisse José de Jong en regiomanager Spijkenisse Nanda Meulmeester maakten er met de kinderen een gezellig moment van.


Zowel bij Mundo als bij de Montessorischool Spijkenisse staat het kind centraal en kijken we naar de behoeftes van het kind. Ook in het gebruik van natuurlijke materialen vinden wij elkaar. Door de verschillende gesprekken die zijn gevoerd, merken we hoe goed de Montessorischool Spijkenisse en Mundo bij elkaar passen en zijn we nog enthousiaster geworden over deze samenwerking.

“We kijken uit naar een mooie samenwerking waar we kinderen fantastische jeugdherinneringen meegeven die hen altijd bij zullen blijven”, Nanda Meulmeester, Regiomanager Spijkenisse bij Mundo.

De peutergroep opent haar deuren op 1 november 2024. We kunnen dan 16 kinderen verwelkomen. De openingstijden worden gelijk aan die van de school, wel zo handig. Dit zal zijn van 8.30 uur tot 14.00 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn we ook gesloten.

Binnenkort vind je op onze website de nieuwe locatiepagina vol informatie. Inschrijven is nu al mogelijk via ons inschrijfformulier.

Foto: rechts wethouder Hanneke Stengs-Nijhof van Gemeente Nissewaard met kinderen van Montessorischool Spijkenisse
Foto: links directeur Montessorischool Spijkenisse José de Jong, rechts regiomanager Spijkenisse Nanda Meulmeester.

Over Mundo

Kinderopvang Mundo biedt al meer dan 45 jaar een veilige en vertrouwde opvang in een uitdagende omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat doen we op ruim 30 locaties in de regio Rijnmond.

We bieden een plek waar kinderen zich ontwikkelen door te zien, horen, proeven en ervaren. Ieder op zijn eigen manier en altijd samen met de ouders. Zo is kinderopvang niet alleen de beste manier om ervoor te zorgen dat ouders zich kunnen ontwikkelen, maar ook de mogelijkheid voor kinderen om op ontdekkingstocht te gaan. Een verrijking voor iedereen.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram