Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Ridderkamp zomer 2021

Ieder jaar organiseert het Activiteitenteam een zomerkamp.

We hebben al een surf kamp, een pony kamp, een voetbalkamp en een survival kamp gehad.

Maar nog nooit een Ridderkamp! Dit jaar is het eindelijk zo ver.

Het 2021 Mundo Ridderkamp gaat eindelijk gebeuren.

De inschrijvingen voor het Ridderkamp 2021 zijn helaas gesloten!

Wil je weten of er misschien toch nog een plekje is vrijgekomen? Stuur dan even een email naar Max@kinderopvangmundo.nl.

Wanneer en waar is het ridderkamp?

Op maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 vindt het Ridderkamp plaats op het terrein van Adventure Vlaardingen. Voor de derde keer op een rij zijn we weer welkom bij Hans en zijn medewerkers. (Hans is de directeur van Adventure Vlaardingen).


Wat gaan we allemaal doen op kamp?

Dit jaar staat het in teken van ridders en de middeleeuwen. We stappen in een tijdmachine en gaan een reis maken naar het Vlaardingen van 1200. We gaan middeleeuws koken op open vuur, krijgen ridder les, maken onze eigen schilden en nog veel meer.

Naast ridders en de middeleeuwen heeft het kamp natuurlijk ook een outdoor randje. We gaan niet voor niks naar Adventure Vlaardingen. Er zal dus ook geklommen en geklauterd worden, net als vlotten bouwen en de kinderen door een stormbaan heen jagen.  


Belangrijk om te weten:

Per BSO locatie gaat er ook een pedagogisch medewerker mee op kamp, zo is er voor ieder kind een vertrouwd kind gezicht bij.

Net als vorig jaar overnachten de kinderen weer in hun eigen mee gebrachte tent(en). Het is zeker mogelijk om samen met een vriendje of vriendinnetje in één tent te gaan slapen. Jongens en meisjes slapen apart. Behalve als het je broertje of je zusje is.

De kinderen komen in verschillende tijdsindelingen aan op het kamp. De ene groep om 09:30 uur en de andere groep om 10:00 uur. Woensdag 21 juli kunnen de kinderen vanaf 12:00 uur weer worden opgehaald bij Adventure Vlaardingen.Ik wil mijn kind inschrijven voor kamp, hoe doe ik dat?

Je kan je kind(eren) inschrijven via deze link. We vragen per kind een eigen bijdrage van €65,-. Na het inschrijven ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestigingsmail met alle andere informatie (tijden, kosten, paklijst etc.) en een uitnodiging voor een informatieavond op 22 juni om 19:30. Buiten de éénmalige bijdrage van €65 is het ook van belang dat de kinderen maandag 19 en dinsdag 20 juli vakantieopvang opnemen.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 11 juni!!
We hebben er ontzettend veel zin in en hopelijk jullie en de kinderen ook!!

Voor vragen kun je mailen naar max@kinderopvangmundo.nl

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram