Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

(gaat helaas niet door) Sinterklaasvoorstelling

*Vanwege de oplopende Corona besmettingen hebben we besloten om de voorstelling te annuleren.


Het is weer bijna zover, Sinterklaas komt weer aan in het land. Daarom organiseert Mundo voor alle kinderen en ouders van Mundo samen met Theater aan de Schie, de Fien en Teun Sinterklaasvoorstelling.
Op woensdag 1 december van 16:30-17:25 kunnen we met z’n alle genieten van deze voorstelling. Wil je weten hoe je hier bij kunt zijn? Lees dan verder..


Deze avond krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de meest feestelijkste periode van het jaar.


Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen de schoenen met echte nepcadeaus, en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten.


Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten… Beleef, samen met Fien en Teun, dit gezellige vrolijke Sinterklaasavontuur! 


Voor wie:

  • Alle kinderen vanaf 2 jaar en ouders van Mundo zijn welkom deze avond, mits je je via de onderstaande link inschrijft.

  • Zit uw kind/eren deze dag op de BSO? Dan gaan zij met de BSO mee.

Belangrijk om te weten:

  • Schrijf je in via de onderstaande link voor 24 november. (vergeet daarbij niet te melden op welke locatie je kind zit, dan kun je daar je tickets ophalen)

  • Alle ouders van Mundo kunnen samen met hun kinderen naar de voorstelling komen u dient zich hiervoor wel aan te melden en zelfstandig naar het theater te komen.

  • Wanneer je kind/eren op woensdag 1 december naar de BSO gaan gaan zij automatisch mee naar de voorstelling en hoeven ze niet apart ingeschreven te worden (dit regelt de BSO).

  • Tijdens de voorstelling dient iedereen vanaf 13 jaar in het bezit te zijn van een geldige QR-code.

  • De voorstelling begint om 16:30 en zal rond 17:25 afgelopen zijn. Inloop is vanaf 16:00.

  • Per aanmelding kunnen er maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen mee.

  • Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail met alle informatie, heb je deze mail niet gekregen? Neem dan contact op met florentyna@kinderopvangmundo.nl.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram