Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Surfkamp 2018

 

Surfkamp 2018 wordt weer een groot spektakel!

Er worden 2 volledige dagen toegewijd aan het surfen, daarnaast gaan we kamperen op een natuurcamping. De kinderen krijgen dus weer een super gave ervaring voor geschoteld!  Het surfen doen wij weer bij ‘De Beste Surfschool’ van Hoek van Holland en omstreken.

Wat gaan we doen?

Net als vorige keer beloofd het weer een super gave tijd te worden. Overdag lekker surfen en ’s avonds gaan we kamperen. Maar niet zomaar kamperen, nee, wij gaan back to basic.

Back to Basic? Wat houdt dat in dan? Wij gaan kamperen op de Natuurcamping bij de camping Hoek van Holland. Op deze natuurcamping zijn geen water- en stroom voorzieningen aanwezig. Toiletten zijn op 5 minuten, en douches op 10 á 15 minuten lopen.

Maandag en dinsdag zijn volledig toegewijd aan het surfen, ’s avonds zullen we met z’n allen eten op het strand. Na het avondeten volgt eventueel nog een avondspel en daarna lopen we gezamenlijk, 15 minuten, terug naar de camping. Woensdag zal er een kleine surfwedstrijd worden gehouden. Tijdens deze wedstrijd zijn supporters van harte welkom om te komen aanmoedigen.

Meedoen?

Lijkt het jou leuk om mee te gaan? Meld je dan snel aan.

 

Praktische informatie

Wil je nog wat meer informatie over het kamp? Dan kun je bellen met Sylvia van den Berg, 0646188903 of een e-mail sturen naar sylvia@kinderopvangmundo.nl.

Kosten €60 exclusief BSO kosten

Adres van de camping; Duinroosweg in Hoek van Holland

Adres De Surfschool; Rechtestraat 31 in Hoek van Holland

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram