Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Verlengde peuteropvang voor de Beatrixschool

Kinderopvang Mundo locatie KDV Nieuwenoord en peuterspeelzaal “Dikkie Dik” behorend bij CBS Beatrix in IJsselmonde, werken met elkaar samen in het aanbieden van basisonderwijs, peuterspeelzaal en Buitenschoolse opvang van hoge kwaliteit. Het gevolg is de beste ontwikkelingsstimulering voor het kind en ook de beste en betaalbare kinderopvang voor ouders. Door deze samenwerking vindt er een goede doorstroming plaats van kinderen naar de CBS Beatrix.

Verlengde peuteropvang op peuterspeelzaal “Dikkie Dik”(CBS Beatrix)

U brengt uw kind(eren) 2 of 4 dagdelen per week naar peuterspeelzaal “Dikkie Dik” van CBS Beatrix. Op een van deze dagen heeft u eigenlijk verlengde opvang nodig omdat u bijvoorbeeld werkt. Dan kan deze verlengde opvangdag plaats vinden op Kinderopvang Mundo locatie Nieuwenoord aan de Nieuwenoord in R’dam. Uw  kind(eren) worden gebracht of opgehaald vanaf basisschool Beatrix, afhankelijk van het dagdeel dat op de Beatrix plaats vindt.

Ophalen

U haalt uw kind(eren) aan het eind van de dag op van de locatie waar uw kind als laatste verblijft. Dit kan Kinderopvang Mundo locatie Nieuwenoord zijn omdat uw kind(eren) in de ochtend op de peuterspeelzaal van basisschool de Beatrix is/zijn geweest, of basisschool Beatrix omdat uw kind(eren) de ochtend is/zijn gestart op Kinderopvang Mundo locatie Nieuwenoord.

Vol energie

De kinderen die gebruik maken van de verlengde peuteropvang eten bij locatie Nieuwenoord een lekkere warme maaltijd tussen de middag. Tevens is er volop iets te drinken en fruit voor de kinderen. Op deze manier gaan de kinderen met hernieuwde energie de middag in, waar deze dan ook plaats gaat vinden.

Meer weten?

Meer informatie kunt u opvragen bij de Peuterspeelzaal coordinator van “Dikkie Dik” mevrouw van Noppen, of bij Nicole van Cranenburgh, clustermanager van kinderopvang Mundo.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram