Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Hallo nieuwe collega

 

Werken bij Kinderopvang Mundo betekent werken in een dynamische organisatie die volop in beweging is en altijd actief bezig is met nieuwe ontwikkelingen. We willen van alle ouders fans maken die hun kind(eren) door middel van onze opvang verrijking willen bieden, plus de zekerheid dat hun kind in de beste handen is.
Wij geloven dat we mede-opvoeders zijn en dat we daarom een verantwoordelijkheid hebben die verder gaat dan het opvangen van kinderen. We hebben een verantwoordelijkheid naar de ouders, naar hun kinderen, maar ook naar de wereld om ons heen. Alles wat wij doen is een investering in de toekomst.

 

Je collega’s zijn hardwerkende mannen en vrouwen die iedere dag voor ieder kind een leuke, leerzame en boeiende dag willen maken. De kinderen staan natuurlijk op nummer 1, maar ook zorgen we er samen voor dat alle collega’s iedere dag een topdag beleven. Topprestaties leveren we samen. Fouten maken mag en we zijn flexibel waar het kan en strikt waar het moet.

 

We beschikken over ruim 30 locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond. Bij Mundo werken zo’n 250 mensen en we vangen wekelijks ruim 2000  kinderen op in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

 

Collega’s blijven doorgaans langere tijd bij Mundo. Dat vinden we erg fijn, want dit biedt de organisatie en kinderen continuïteit en geeft ons aan dat collega’s graag bij ons blijven. Er zijn regelmatig sollicitatierondes voor nieuwe pedagogisch medewerkers, waarvoor steeds een beroep wordt gedaan op ons bestand aan sollicitatiebrieven.

 

Kinderopvang Mundo is een SBB erkend leerbedrijf en draagt daarmee bij aan de vorming van gekwalificeerde arbeidskrachten in de branche.

Vacatures

Stage

Op dit moment zijn er een aantal stageplaatsen binnen Kinderopvang Mundo. We ontvangen graag vragen en sollicitaties via praktijkopleiders@kinderopvangmundo.nl. Voor meer informatie kun je kijken op stagemarkt.nl van het SBB.

Open sollicitatie

Zit jouw ideale vacature er (nog) niet bij? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl.

 

Je open sollicitatie wordt alleen niet (direct) in behandeling genomen. Je ontvangt dan ook nog  geen reactie vanuit Kinderopvang Mundo. Wij bewaren je sollicitatie wel. Wanneer er een vacature beschikbaar komt raadplegen wij eerst onze databank met open sollicitaties. Dit geldt ook voor stageverzoeken.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief