Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Flexibele Kinderopvang

Heb je een wisselend rooster of is er bij jullie sprake van een gevarieerde gezinsdynamiek? Dan is de flexibele kinderopvang van Mundo ideaal. We bieden dit aan voor alle kinderen van 0-12 jaar. Onze flexibele opvang is altijd voor een dag of dagdeel (ochtend, middag of een dagdeel tijdens de vakantie).

Kinderopvang op maat

Flexibele opvang kun je per maand inplannen, zodat deze zo goed mogelijk aansluit bij jullie behoefte of werkrooster. Je neemt een vast aantal dagdelen maand af.

Plaatsing voor het aantal dagdelen per maand is gegarandeerd, de gewenste dagdelen en gewenste groep niet. Voor de eerste van de voorgaande maand geef je aan ons door wanneer je kind komt.

De mogelijkheden en capaciteit voor flexibele opvang verschillen per locatie. Neem voor meer informatie contact op met afdeling Ouder & Kind Services.

40-weken opvang voor kinderen van 0-4 jaar

Heb je alleen opvang nodig in de 40 schoolweken? Dan kun je bij Kinderopvang Mundo voor kinderen van 0-4 jaar alleen tijdens de schoolweken opvang afnemen. Deze mogelijkheid is ideaal voor mensen die zelf in alle schoolvakantie vrij zijn of gezinnen waar opa’s of oma’s graag bijspringen in de vakanties. Wil je meer informatie over onze flexibele vormen van kinderopvang? Neem contact op met onze afdeling Ouder & Kind Services, onze medewerkers denken graag met je mee!

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram