Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Peuterklas in plaats van Peuterspeelzaal

Als je groter wordt wil je graag nieuwe uitdagingen krijgen en nieuwe dingen ontdekken. Het liefst samen met je leeftijdsgenootjes. Voor peuters van 2 jaar en ouder heeft Kinderopvang Mundo op een aantal locaties een speciale peuterklas.

Wat is de peuterklas?

De peuterklas is Mundo’s alternatief voor de peuterspeelzaal. Je kind kan in de ochtend, in de middag of een helde dag  naar Mundo’s peuterklas komen, 1 tot 5 dagen in de week en 52 of 40 weken per jaar (tijdens schoolweken). Op de meeste locaties is dit mogelijk  in de ochtenden van 7.00 tot 12.30 uur, in de middag van 12.30 tot 18.00 uur of van 7.00 tot 18.00 uur. Voor de peuterklassen (Voorschool) in Rotterdam is dit 52 weken mogelijk. Van 7.30 – 12.30 uur.  Voor de specifieke tijden per peuterklas kun je bij de locatie pagina van de betreffende peuterklas bekijken wat de mogelijkheden zijn of contact opnemen met onze Ouder& Kind Services.

Meer uitdaging in de tussenperiode naar de basisschool

In Mundo’s peuterklas krijgen de kinderen, net als op een peuterspeelzaal, samen met leeftijdgenootjes de uitdaging die ze nodig hebben in de tussenperiode naar de basisschool. De peuters zelf vinden de peuterklas geweldig: samen met de grote kinderen doen ze grote-kinder dingen!

Activiteiten in Mundo’s peuterklas

In de peuterklas is van alles te beleven voor de grotere kleine kinderen op het gebied van bewegen, kunst, natuur en de wereld ontdekken. Denk hierbij aan:
• Het leren van de namen en kleuren van fruit en daarna zelf fruit in de groentewinkel kopen.
• Met z’n allen op ontdekkingstocht gaan in de natuur, op zoek naar beestjes en planten.
• Peutergym met je vriendjes.
• Veel praten met elkaar.
• Op bezoek bij je grote broer of zus op de BSO.
• Nog veel meer.

Voor wie is de peuterklas?

De peuterklas is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud en is geopend tijdens elk van de 40 schoolweken. Mundo’s peuterklas is ideaal te combineren met bijvoorbeeld opvang via opa en oma. Heb je interesse in peuteropvang, wij hebben vele mogelijkheden.
Ook voor dit Mundo product is het mogelijk om Kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst of eventueel een bijdrage te ontvangen via de gemeente.

Heb je vragen neem dan contact op met onze medewerkers van Ouder & Kind Services voor meer informatie over de peuterklas en de mogelijkheden op de gewenste locatie.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram