Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Mundo Journaal aflevering 2

Sinds de eerste Lock down vorig jaar doet Kinderopvang Mundo zijn best om jullie als ouders en verzorgers bij te staan in deze gekke tijden. Het Activiteitenteam heeft een heus YouTube kanaal opgericht: De Digitale Opvang van Mundo. Onze digitale opvang is een YouTube platform gevuld met allerlei verantwoorde activiteiten die de kinderen zelf kunnen doen. En nu ook ons Mundo Journaal, waarin we de kinderen van Mundo en onze locaties betrekken bij de digitale opvang.

Vorige week hebben jullie massaal gekeken naar het Mundo Journaal! Wat waren we daar trots op en we hopen dat jullie er net zo van genoten hebben als ons. Wat fijn hé dat de pizza van Chiara voor juf Sandra zo goed gelukt was! En wat was juf Sandra er blij mee. Hebben jullie ook zo gelachen om Farhad die werd uitgedaagd door Femke? En zijn jullie ook al lekker de natuur in geweest na de aflevering van Max en opzoek gegaan naar alle onzichtbare beestjes die scheetjes laten. Bekijk op ons You-Tube kanaal het Mundo Journaal van vorige week.

Trailer aflevering 2

In de aankomende aflevering komen Melanie, Lisa en Mark voorbij. Melanie gaat samen met Faith een dansvoorstelling geven voor een vriendin van Faith, Lisa gaat samen met Nova en Jacily een tekening maken en vertellen ze over hun bijzondere vriendschap. Ook gaat Mark muziek maken en deze keer is dat samen met de muzikale Leander die zijn vader gaat verassen met een zelfgemaakt liedje. Kijk dus allemaal na je sneeuwballengevecht met een heerlijk kopje warme chocolademelk dinsdag 9-2-2021 om 16:33 naar aflevering 2 van het Mundo Journaal op ons You Tube kanaal of via onze Facebook.


Ben jij of ken jij iemand die graag mee wil doen in een aflevering van het Mundo Journaal? Kijk dan hier hoe je je op kan geven.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram