Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Mundo Journaal aflevering 3

Sinds de eerste Lock down vorig jaar doet Kinderopvang Mundo zijn best om jullie als ouders en verzorgers bij te staan in deze gekke tijden. Het Activiteitenteam heeft een heus YouTube kanaal opgericht: De Digitale Opvang van Mundo. Onze digitale opvang is een YouTube platform gevuld met allerlei verantwoorde activiteiten die de kinderen zelf kunnen doen. En nu ook ons Mundo Journaal, waarin we de kinderen van Mundo en onze locaties betrekken bij de digitale opvang.

De 2e aflevering van het Mundo Journaal zit er alweer op! Wat was het weer een mooie aflevering en wat fijn dat jullie ook mee gekeken hebben. Vonden jullie het ook zo mooi om te zien dat Leander zo trots was op zijn zelf gemaakte liedje voor zijn vader? En wat lief he van Faith dat ze een dansoptreden ging geven om haar vriendin Nikki te bedanken en hebben jullie ook zo gelachen om Nova en Jacily? Wat een grappige meiden he en wat een super mooie vriendschap hebben ze! Heb je de aflevering nog niet gezien of zou je de aflevering nog een keer willen kijken? Bekijk dan aflevering 2 hier: Mundo Journaal .

Trailer aflevering 3

In aflevering 3 gaan we met zijn alle kijken naar Farhad, Max en Lisa. Deze aflevering zal Farhad uitgedaagd worden door de talentvolle ballerina Julia en Max gaat samen met Feline en Liz eropuit in de natuur. Kijken jullie mee naar wat ze allemaal ontdekken? Ook heeft Lisa weer een super mooi interview voor jullie klaar staan met de wel hele bijzondere vriendschap van Romy en Chaya. Kijken jullie ook dinsdag 16-2-2021 om 16:33 weer mee op ons You-Tube kanaal of via onze facebook pagina?


Ben jij of ken jij iemand die graag mee wil doen in een aflevering van het Mundo Journaal? Kijk dan hier hoe je je op kan geven.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram