Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Mundo Journaal aflevering 4

Sinds de eerste Lock down vorig jaar doet Kinderopvang Mundo zijn best om jullie als ouders en verzorgers bij te staan in deze gekke tijden. Het Activiteitenteam heeft een heus YouTube kanaal opgericht: De Digitale Opvang van Mundo. Onze digitale opvang is een YouTube platform gevuld met allerlei verantwoorde activiteiten die de kinderen zelf kunnen doen. En nu ook ons Mundo Journaal, waarin we de kinderen van Mundo en onze locaties betrekken bij de digitale opvang.

Aflevering 3 van het Mundo Journaal zat weer vol met leuke, grappige en ontroerende momenten. Hebben jullie ook zo gelachen om Max die met Liz en Feline op ontdekkingstocht gingen in de natuur. Wat een gezellige meiden he. En wat een mooi om te zien dat Chaya en Romy hun vriendschap deelde met Lisa en ons. Ook was het natuurlijk weer erg grappig hoe Farhad werd uitgedaagd door Julia om met haar mee te balletdansen. Wat vonden jullie? Deed hij het goed of moet hij nog even door oefenen? Al met al hebben we weer genoten en een hoop gelachen. Heb je aflevering 3 nog niet gezien of wil je nog een keer kijken? Dan kun je die hier bekijken. Of ga naar ons YouTube kanaal en abonneer je, zo mis je nooit wat van ons!

Trailer aflevering 4

Aflevering 4, alweer de laatste aflevering van seizoen 1 van het Mundo Journaal. Met bloed, zweet en tranen hebben we gewerkt aan dit hele seizoen om zo in verbinding te kunnen blijven met iedereen van Kinderopvang Mundo. Deze aflevering zit weer vol met te gekke items! Zo gaat Melanie dansen met lieve Asli voor haar moeder. Maakt Mark met Rosie en Thomas een mooi liedje voor hun Papa. Gaan Florentyna en Thijmen samen een pizza bakken voor Koen die beste matties zijn maar elkaar vanwege Corona veel minder zien. Ook word Farhad weer uitgedaagd en deze keer is dat door de super talentvolle Noyana die aan acrobatiek doet. Zal Farhad hier wel lenig genoeg voor zijn? En Tim was wel een beetje in de war he? Laten we maar hopen dat het deze aflevering allemaal goed gaat! Want Tim zelf begreep er helemaal niets meer van. Heel veel kijk plezier!! Kijk dinsdag 23-2-2021 om 16:33 op ons YouTube kanaal voor aflevering 4 van het Mundo Journaal.


Ben jij of ken jij iemand die graag mee wil doen in een aflevering van seizoen 2 van het Mundo Journaal? Kijk dan hier hoe je je op kan geven.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram