BSO Kindercaravan de Kick(erh)off

Als u aankomt bij voetbalvereniging Spijkenisse zie jehem al staan: de Kindercaravan van de Kick(erh)off. Dit is niet zomaar een buitenschoolse opvang locatie maar een hele bijzondere opvang. De Kindercaravan staat voor avontuurlijke opvang in de buitenlucht.

Er zijn per dag maximaal 20 kinderen aanwezigop de locatie in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Deze locatie is onderdeel van de reguliere BSO de Kick(erh)off. Op deze locatie is flexibele opvang mogelijk.

Op dit moment bedienen wij de volgende basisscholen: Maasoever, Annie MG Schmidt en het Anker.
Adres

Maaswijkweg 104| 3207 JZ Spijkenisse | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 0181 68 08 98 | Emailcontact: bsokickerhoff@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 38 | majida@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Sabrina Kerkhof
T 06 21 57 68 60
E sabrina@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marleen Leemans
T 06 30 61 77 04
E marleen@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
917072595

KvK-nummer:
25411241

Bij de Kindercaravan zijn we zoveel mogelijk buiten, want de Kindercaravan staat voor avontuurlijke opvang in de buitenlucht. We bouwen hutten, springen touwtje, fietsen en trekken er soms op uit om te speuren naar regenwormen. De stoere jongens en ferme meiden van de Kindercaravan laten zich niet afschrikken door wat water, zand of modder. Ze spelen iedere middag buiten!

Natuurlijk is er in de Kindercaravan voldoende ruimte en speelmogelijkheid voor als het water echt met bakken uit de hemel komt. In de afgelopen jaren is echter gebleken dat we niet veel meer dan een paar dagen per jaar binnen zijn, want in de plassen rondstampen is ook heerlijk!

Omdat Kinderopvang Mundo gebruik mag maken van twee kunstgrasvelden van v.v. Spijkenisse is het een unieke locatie om te sporten. De Kindercaravan biedt hier dan ook allerlei sporten en spelletjes aan. Denk naast voetbal, onder meer aan volley- en trefbal, buitenspelletjes zoals wave- en skateboarden op de ruimte naast de Kindercaravan.

Achtergrondinformatie De Kindercaravan

De Kindercaravan is ontwikkeld door kinderopvang Mundo en bestaat sinds 2006. Inmiddels staan er 16 caravans door heel Nederland bij scholen en kinderopvangorganisaties. De Kindercaravan biedt opvang die voldoet aan alle wettelijke kwaliteitseisen op het gebied van pedagogiek, hygiëne en veiligheid. Maar belangrijker de Kindercaravan biedt opvang die de creatieve ontwikkeling van het kind stimuleert door buiten te spelen; het houdt ze gezond, in beweging en maakt ze weerbaar en zelfstandig. Niets voor niets is het motto dan ook ‘slecht weer bestaat niet, slechte kleren wel’.

Schoolgebouwen en openbare ruimten inspireren veelal niet om buiten te spelen en te bewegen. De Kindercaravan is een doeltreffende oplossing hiervoor: een succesformule die zelfs heeft geleid tot de nominatie Maatschappelijk Ondernemer 2008.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 917072595

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO de Kick(erh)off is bereikbaar met bus 84, halte A. van Hattemstraat (3 minuten lopen) en met de metro, halte Spijkenisse Centrum.

Oudercommissie

De Kick(erh)off heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.