Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Tussenschoolse Opvang

Kinderopvang Mundo zorgt voor een goede Tussenschoolse Opvang (TSO). We zorgen dat kinderen tussen de middag plezier hebben en ontspannen, zodat ze daarna met frisse energie aan de middag kunnen beginnen.

Medewerkers van Mundo coördineren de overblijf en zorgen tussen de middag samen met de vrijwilligers voor een leuke onderbreking van de schooltijd.

Ook buitenspelen

Na de lunch is er tijd om buiten te spelen. Tijdens het buitenspelen bieden we verschillende spellen aan om samen te doen. Kinderen mogen kiezen of ze hier aan mee doen of dat ze liever zelf spelen of lekker op de bank even willen bijkomen.

Op welke scholen biedt Kinderopvang Mundo Tussenschoolse Opvang?

Kinderopvang Mundo biedt op een aantal basisscholen Tussenschoolse Opvang aan. Dit doen wij altijd alleen op verzoek van de school zelf.

Op dit moment verzorgen wij de Tussenschoolse opvang op de Fatimaschool, basisschool Het Windas in Schiedam, OBS de Wilgenstam in Rotterdam en basisschool De Duif en basisschool De Hoeksteen in Spijkenisse . Bij BSO de Stadhouders verzorgen wij de de lunch voor de kinderen van de Jozefschool.

Aanmelden en betaling voor de TSO verloopt bij een aantal TSO’s verschillend:

  • Voor TSO van de Fatimaschool en TSO van het Windas verlopen de administratieve zaken zoals aanmelding, afhandeling en de betaling via de school. De TSO verzorgt het drinken en het fruit bij de lunch. Brood nemen de kinderen zelf mee.
  • Om gebruik te maken van TSO de Duif of TSO Schenkel kun je hier inschrijven voor een strippenkaart of een contract. De strippenkaart wordt door Kinderopvang Mundo bij je in rekening gebracht. Kinderen nemen lunch en drinken van huis mee.
  • Om gebruik te maken van de TSO op de Wilgenstam of Wilgenlei in Rotterdam kun je hier inschrijven.  Je kunt kiezen voor een strippenkaart of een contract. Kinderen nemen lunch mee van huis en krijgen drinken op de TSO.
  • Voor de lunch bij BSO de Stadhouders kun je hier inschrijven.

Neem voor meer informatie over de Tussenschoolse opvang van Kinderopvang Mundo contact op met afdeling Ouder & Kind Services. Als je al gebruik maakt van de tussenschoolse opvang en een nieuwe strippenkaart wil bestellen dan kan dat door een email te sturen naar onze afdeling Ouder & Kind services.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram