Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Tussenschoolse Opvang

Kinderopvang Mundo zorgt voor een goede Tussenschoolse Opvang (TSO). We zorgen dat kinderen tussen de middag plezier hebben en ontspannen, zodat ze daarna met frisse energie aan de middag kunnen beginnen.

Medewerkers van Mundo coördineren de overblijf en zorgen tussen de middag samen met de vrijwilligers voor een leuke onderbreking van de schooltijd.

Ook buitenspelen

Na de lunch is er tijd om buiten te spelen. Tijdens het buitenspelen bieden we verschillende spellen aan om samen te doen. Kinderen mogen kiezen of ze hier aan mee doen of dat ze liever zelf spelen of lekker op de bank even willen bijkomen.

Op welke scholen biedt Kinderopvang Mundo Tussenschoolse Opvang?

Kinderopvang Mundo biedt op een aantal basisscholen Tussenschoolse Opvang aan. Dit doen wij altijd alleen op verzoek van de school zelf.

Op dit moment verzorgen wij de Tussenschoolse opvang op de Fatimaschool en basisschool Het Windas in Schiedam. De administratieve zaken zoals aanmelding, afhandeling en de betaling verlopen via de school. De TSO verzorgt het drinken en het fruit bij de lunch. Brood nemen de kinderen zelf mee.

Neem voor meer informatie over de tussenschoolse opvang van Kinderopvang Mundo op met afdeling Ouder & Kind Services.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram